«Meeters – Greeters»: Η ομάδα που απογειώνει τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας

Στον θεσμό των «Meeters – Greeters» αποδίδεται το 44% των νέων χρεωστικών καρτών που έχει παραγγελθεί συνολικά από τις αρχές του έτους στην Ελληνική Τράπεζα. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, χάρη στον ίδιο θεσμό, έχουν επικαιροποιηθεί τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας για σημαντικό αριθμό πελατών του τραπεζικού ιδρύματος. 
 
Ο θεσμός των “Meeters - Greeters”, ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή από την Ελληνική Τράπεζα στις 15 Ιανουαρίου σε καταστήματα της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας με στόχο τον χειρισμό παραπόνων αλλά και στην προώθηση της χρήσης των ΑΤΜ στους πελάτες της πρώην ΣΚΤ, αποτελεί μια πρωτοπόρα κίνηση εκ μέρους του Ομίλου, η οποία φαίνεται να ενισχύει σημαντικά το customer service του τραπεζικού ιδρύματος.
 
Ήδη, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η Τράπεζα είναι αρκετά ικανοποιημένη από τον απολογισμό της δράσης του εν λόγω θεσμού και προτίθεται να συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι και το τέλος Ιουνίου, εκτιμώντας ότι θα επιφέρει περαιτέρω θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμα: Τα 50 ξενοδοχεία της Atlantica σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο

Διαβάστε ακόμα: Ψηφίζουν Ελλάδα για το Πάσχα οι Κύπριοι

Διαβάστε ακόμα: Γ. Νικολάου: Η σημασία του Fund Administration
 
 

 
Υπενθυμίζεται ότι στους «Meeters – Greeters» περιλαμβάνονται 30 νεαρά πρόσωπα που εκπαιδεύτηκαν στην εξυπηρέτηση πελατών, με επίκεντρο τον χειρισμό παραπόνων πελατών και την καλλιέργεια του τρόπου χρήσης των μηχανών ανάληψης μετρητών με την χρήση κάρτας.

Ειδικότερα, κύριος στόχος είναι η εκπαίδευση των πελατών στην χρήση των ATM και η στροφή τους στην τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.  Επιπρόσθετα, οι «Meters - Greeters» προχωρούν και στην επικαιροποίηση των στοιχείων των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματα.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι «Meeters – Greeters» είναι τοποθετημένοι σε υποκαταστήματα που εξυπηρετούν πελάτες της πρώην ΣΚΤ και σε καταστήματα που λειτουργούν ως Branch in Branch.

 
Ο θεσμός καλύπτει όλες τις επαρχίες, καθώς λειτουργεί σε 11 καταστήματα στη Λευκωσία, σε ένα στην Πάφο, σε 10 στη Λεμεσό και σε οκτώ υποκαταστήματα σε Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο.

Δειτε Επισης

Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων