Άνοιξε για το κοινό το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο για ζευγάρια

Το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Amavi αποτελεί την τελευταία προσθήκη του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts και στις 24 Μαρτίου άνοιξε τις πύλες του για το κοινό. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια και αποτελεί τη ναυαρχίδα του brand Made for Two της Kanika. Η έναρξη της λειτουργίας του Amavi σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους παραθεριστές που αναζητούν μια ήσυχη απόδραση.

Το Amavi καλωσόρισε τους πρώτους προσκεκλημένους του την Κυριακή 24 Μαρτίου. Ο Γενικός Διευθυντής Gianluca Cugnetto και μέλη της ομάδας του χαιρέτισαν προσωπικά τους πρώτους προσκεκλημένους, με όμορφη ανθοδέσμη, σαμπάνια και αναψυκτικά.

Το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο υπόσχεται την τελειότητα των διακοπών για ζευγάρια και αποτελεί την απόλυτη απόδραση για ερωτευμένους, με το όνομα του ξενοδοχείου να προέρχεται από τα Λατινικά «Veni, Vidi, Amavi» που σημαίνει «Ήρθα, είδα, μου άρεσε».

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Περδίος: Υπόσχεται ριζικό lifting στον τουρισμό

Διαβάστε ακόμα: Κ. Ηροδότου: Ο investment banker που έγινε Διοικητής

Διαβάστε ακόμα: Δείτε φωτογραφίες από το ανανεωμένο Mall of Cyprus
 
 
 


«Το Amami έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες χαλαρώνουν, επαναφορτίζονται και επανασυνδέονται εντελώς», τονίζει ο γενικός διευθυντής της Amavi, Gianluca Cugnetto. «Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των φιλοξενουμένων, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι κάθε ζευγάρι απολαμβάνει την πολυτέλεια και την κάθε στιγμή στο πιο ήρεμο καταφύγιο, όπου η συνοχή και η άνεση αποτελούν προτεραιότητα».

Κάθε μέτρο του πιστοποιημένου με οικολογικό σήμα ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει ότι οι ρομαντικές διακοπές είναι όσο το δυνατόν πιο εξαιρετικές, δίπλα στη χρυσή αμμουδιά μιας βραβευμένης με γαλάζια σημαία παραλία. Οι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου διαθέτουν μια πισίνα υπερχείλισης που ενώνεται με βαθύ μπλε της Μεσογείου, καθώς και από μια απομονωμένη όαση που έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί τις αισθήσεις με υδρομασάζ και μασάζ στην πλάτη.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει το Amari's Evera Spa, ενώ διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο προσφέροντας αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης.

Παράλληλα στο Amavi προσφέρεται πλούσια γαστρονομία σε τέσσερα εστιατόρια, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γεύμα είναι ένα αξέχαστο γεύμα για δύο άτομα. Οι φανταστικές συνομιλίες υπό το φως κεριών και τα ένδοξα ηλιοβασιλέματα από τις στεγασμένες σκάλες και τους υπαίθριους χώρους συμπληρώνονται από γκουρμέ γεύματα, που φέρουν το σήμα κατατεθέν του παγκοσμίου φήμης chef Michelin, Theodor Falser.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

INEX: Χτίζοντας για το μέλλον
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Σοβαροί κίνδυνοι για οικονομία αν κλιμακωθεί η ένταση-Οι ανησυχίες και τι φοβίζει τον επιχειρηματικό κόσμο
FDI screening: Διαφωνίες και δυστοκία συναίνεσης για το πλαίσιο ελέγχου άμεσων ξένων επενδύσεων
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Συναγερμός και για την οικονομία... Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο Κεραυνός-Καθησυχαστικές οι διαπιστώσεις