Δείτε φωτογραφίες από το ανανεωμένο Mall of Cyprus

Με έξι ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης, σε ανακαινισμένους χώρους, καθώς και 15 νέα καταστήματα υποδέχεται τους καταναλωτές το ανανεωμένο Mall of Cyprus.
 

 
 


Ο φωτογραφικός φακός του InBusinessNews βρέθηκε στους χώρους του πλήρως ανακαινισμένου Mall of Cyprus, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του, έπειτα από σημαντική επέκταση και ανακαίνιση.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Περδίος: Υπόσχεται ριζικό lifting στον τουρισμό

Διαβάστε ακόμα: Κ. Ηροδότου: Ο investment banker που έγινε Διοικητής

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξε για το κοινό το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο για ζευγάρια
 

 

 

 

Με την προσθήκη επιπλέον 6.000 τ.μ, καθώς και 300 επιπρόσθετων θέσεων στάθμευσης σε συνολικά τέσσερα επίπεδα, αλλά και με νέες προσθήκες σε καταστήματα και εστιατόρια, το Mall of Cyprus στοχεύει να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για μοναδικές εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, και φυσικά για όλη την οικογένεια.
 

 

Όπως καταδεικνύουν οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο, οι υφιστάμενοι χώροι έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά, ενώ υπήρξε μετακίνηση του food court σε νέους χώρους.
 

 

 

 

 

 

Τα νέα καφέ και εστιατόρια
Wagamama, Paul, Caffe Nero, Burger King και Tavernaki της PHC, καθώς και το εστιατόριο Ocean Basket, το οποίο μετακομίζει εντός του εμπορικού κέντρου, φεύγοντας από απέναντι (Annex 4), αποτελούν τις έξι ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης.
 

 
 


Η αναβάθμιση του χώρου εστίασης, που υπήρξε εξ αρχής καθοριστικής σημασίας για την επέκταση του Mall of Cyprus, έχει στόχο να τον καταστήσει πόλο έλξης για χαλάρωση και έξοδο για φαγητό, ενώ η χρήση των βεραντών αναμένεται να δώσει μια απόλυτα νέα διάσταση στην απόλαυση.

 

 

Στο ανανεωμένο Mall of Cyprus 15 καινούργια καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές, ενώ το food court που μεταφέρεται πλέον σε ανακαινισμένους χώρους, ενισχύεται με έξι ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης.
 

 

 

 

 

Το Mall of Cyprus, μέσα στο πλαίσιο του έργου του «Expanding Experiences» φέρνει μια ανανεωμένη εμπειρία και στον χώρο της γεύσης και της απόλαυσης σε Starbucks, Ocean Basket, TGI Fridays και Gloria Jeans, καθώς και Starbucks Kiosk. 

 

 

Το δημοφιλές Gloria Jean’s Coffees μεταφέρθηκε πλέον στον ισόγειο χώρο του Mall of Cyprus. 

 

 

 

Εξάλλου, τα Starbucks, για πρώτη φορά στην Κύπρο, θα παρουσιάσουν ένα μοντέρνο κιόσκι, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του Mall of Cyprus.

 



Ταυτόχρονα, το Ocean Basket, που μεταφέρθηκε πλέον από το Annex 4 εντός του Mall of Cyprus, περιμένει τους επισκέπτες του στον νέο του χώρο στον πρώτο όροφο, με νοστιμότατες πιατέλες θαλασσινών και σούσι, την ποικιλία από Νοτιοαφρικανικά και Κυπριακά κρασιά και τα υπέροχα γλυκά του. 

Το TGI Fridays λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο, ανανεωμένο look, στον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο, το οποίο γίνεται ακόμα ένα από τα εστιατόρια της αλυσίδας που ανανεώνεται με το νέο design του TGI Fridays International.
 

 

 

Τα δεκαπέντε νέα καταστήματα
Το Mall of Cyprus εμπλουτίζεται με τα Sacoor Brothers, Shoebox Kids, Timberland και το πλήρως ανανεωμένο Zara, το οποίο ανακαινίζεται εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της μάρκας και concept των καταστημάτων του εξωτερικού.
 

 

Το SHOEBOX μεταφέρθηκε πλέον στο ισόγειο της επέκτασης του The Mall of Cyprus και ενισχύεται με την παιδική μόδα (Shoebox Kids), ενώ η διεθνής μάρκα Timberland εγκαινιάζει στο The Mall of Cyprus το δεύτερο κατάστημά της στην Κύπρο.
 

 

 

Το The Mall of Cyprus ενισχύεται επίσης στην κατηγορία Athleisure με τρία καινούργια καταστήματα: Αθλοκίνηση, SNEAKERSHERO και Adidas Store από τον όμιλο Vassos Christoforou LTD.
 

 

Ο όμιλος Voici La Mode θα εκπροσωπείται από τα Marks & Spencer, Wallis, Dorothy Perkins, Topshop/Topman και Celio.

Σημειώνεται ότι στις 18 Μαΐου μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κατάστημα το Topshop/Topman.
 

Το ανανεωμένο Celio θα λειτουργήσει στις αρχές Ιουλίου, ενώ τον Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξει το ολοκαίνουργιο Marks & Spencer.
 

 

Ανάμεσα στα νέα καταστήματα του ανανεωμένου Mall of Cyprus είναι επίσης τα American Eagle, Flying Tiger Copenhagen, Lynne, Socks & Tights και Holland & Barrett.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών