Qatar Airways: Παγκόσμια εκστρατεία για νέους προορισμούς το 2019

Η Qatar Airways είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τελευταία της παγκόσμια καμπάνια, με στόχο να εμπνεύσει τους επιβάτες να εξερευνήσουν νέους και συναρπαστικούς προορισμούς το 2019. Κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής προσφοράς, οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές εκπτώσεις. Κάθε ταξίδι σε όποιονδήποτε προορισμό  οι επιβάτες θα δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες και θα έχουν πολλές συναρπαστικές ιστορίες για να μοιραστούν.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις της Qatar Airways για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 16 Ιανουαρίου 2019 για ταξίδια μεταξύ 7 Ιανουαρίου και 10 Δεκεμβρίου 2019. Οι επιβάτες που θα κάνουν κράτηση κατά την περίοδο της προσφοράς μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση μέχρι 20% (ή με τιμές που αρχίζουν από €559 ) και να λάβουν επίσης 50% μπόνους Qmiles και Qpoints στην Οικονομική θέση και διπλά Qmiles και Qpoints στην Διακεκριμένη και Πρώτη θέση.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways κύριος Ehab Amin δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλέσουμε όλους τους επιβάτες μας να αρχίσουν να σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι τους με αυτή τη συναρπαστική παγκόσμια καμπάνια που προσφέρει εκτεταμένες εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας σε όλες τις πτήσεις. Ανεξάρτητα από το πού οι επιβάτες επιλέγουν να ταξιδέψουν, όταν βιώσουν έναν νέο προορισμό από πρώτο χέρι, γίνονται οι ίδιοι ο συγγραφέας της δικής τους μοναδικής ιστορίας. Με αυτή τη νέα προσφορά, οι επιβάτες μπορούν εύκολα να επιλέξουν την επόμενη τους περιπέτεια μέσα απο το συνεχώς διευρυνόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways με περισσότερους από 160 προορισμούς.

"Είμαστε επίσης δεσμευμένοι στο να φέρνουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο στη Ντόχα όχι μόνο για να γνωρίσουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ κατά τη διάρκεια της διάβασης τους αλλά και να καταστήσουμε το Κατάρ ως έναν προορισμό διακοπών για τους επιβάτες μας".

Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το https://www.qatarairways.com/en-cy/offers/new-journey.html ή οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Qatar Airways ή να επικοινωνήσουν με τον πλησιέστερο ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, η Qatar Airways διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη που φέρουν επιχειρηματικούς και προορισμούς αναψυχής σε έξι ηπείρους. Η Qatar Airways βραβεύθηκε απο τα Παγκόσμια Βραβεία Αερογραμμών Skytrax 2018 ως «Καλύτερη Διακεκριμένη Καμπίνα στον κόσμο», «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή», «Καλύτερη θέση στη Διακεκριμένη καμπίνα» και «Καλύτερο lounge Αερογραμμής για Πρώτη Θέση». 

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα απευθείας πτήσεις στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Μομπάσα, Κένυα; και Ντα Νανγκ, Βιετνάμ. Ακόμη, ένας μεγάλος αριθμός νέων προορισμών έχουν προγραμματιστεί για το 2019, μεταξύ των οποίων η Βαλέτα, Μάλτα και το Ισφαχάν, Ιράν για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ