Νέο Wagamama στην Αγία Νάπα

Το τέταρτο εστιατόριο Wagamama στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας, σε ένα ιδιαίτερα κεντρικό σημείο κοντά στο λιμανάκι, αποκτά η κορυφαία διεθνής αλυσίδα, η οποία επεκτείνεται.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου «από την πρώτη στιγμή που το wagamama άνοιξε τις πόρτες του σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, κατόρθωσε να μυήσει το κοινό στο δίπτυχο «σωστή διατροφή-απολαυστική εμπειρία» και να καθιερωθεί ως ο κατ’ εξοχήν προορισμός ασιατικών γεύσεων».

Προστίθεται ότι «εμπνευσμένο από φιλοσοφία kaizen, το ολοκαίνουριο wagamama μας υποδέχεται σε ένα άριστα διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο με προσεγμένο μοντέρνο ντεκόρ σε απλές γραμμές, ζεστά χρώματα και ρομαντικό φωτισμό, στοιχεία που συνθέτουν μία μαγευτική ατμόσφαιρα». Σημειώνεται επίσης ότι «σε μία κεντρική τοποθεσία, κοντά στη θάλασσα, μπορεί πλέον κανείς να εξερευνήσει τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά της υψηλού επιπέδου ασιατικής κουζίνας».

Εξάλλου, στο ίδιο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «το μενού των εδεσμάτων του wagamama έχει πρόσφατα εισαγάγει νέες επιλογές που ξεπερνούν ακόμα και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών γούστων». Παράλληλα, επισημαίνεται ότι «στον πυρήνα της ιαπωνικής γαστρονομίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από τις εκπληκτικές πολύχρωμες παλέτες από sushi και tatakis, το ολόφρεσκο sashimi, τον πεντανόστιμο σολομό και την πλούσια ποικιλία από νουντλς ή ρύζι συνοδευόμενα από γνήσια κρεατικά και θαλασσινά, όλα φτιαγμένα με ιδιαίτερη τεχνική που κάνει το κάθε κομμάτι μοναδικό».  Τέλος αναφέρεται ότι Οι νέες γευστικές απολαύσεις έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων για τις εξαιρετικές συνταγές τους, αλλά και για τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους.

Διεύθυνση: 28 Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ