Χρησιμοποίησε το MyPetrolina app και διεκδίκησε ένα Volkswagen T-Roc

Δελτίο Τύπου  09/12/2022 10:03
Χρησιμοποίησε το MyPetrolina app και διεκδίκησε ένα Volkswagen T-Roc

Χρησιμοποίησε το MyPetrolina app και διεκδίκησε ένα Volkswagen T-Roc

Δελτίο Τύπου  09/12/2022 10:03

Τον Δεκέμβριο, το MyPetrolina app, γιορτάζει τα Χριστούγεννα και ένας υπερτυχερός μπορεί να διεκδικήσει από την 1η μέχρι τις 31 Δεκέμβριου, ένα αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc! Επιπλέον, δίνει την ευκαιρία κάθε βδομάδα σε 4 τυχερούς να κερδίζουν δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ, συνολικής αξίας 1000 ευρώ! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά τα μέλη του MyPetrolina App.

Το MyPetrolina App συνεχίζει να επιβραβεύει τους πιστούς του πελάτες και να ανταμείβει τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Δίνει ακόμη την ευκαιρία στους χρήστες της εφαρμογής να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα και δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης.

Επίσης, την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2022, αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός για τον μήνα Νοέμβριο, που ήταν ένα Sony PlayStation 5 και το FIFA 23. Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας. Ο νικητής με member ID 16257, έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του MyPetrolina.

Το MyPetrolina app αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του App store ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

MyPetrolina app & βγες πολλαπλά κερδισμένος!

www.petrolina.com.cy

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας