Cyprus Tech Career Fair: Αυλαία με tech συζητήσεις και street food

Πραγματοποιείται σήμερα για τρίτη συνεχή μέρα το Cyprus Tech Career Fair, που κέρδισε τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των νέων επαγγελματιών, μαθητών και του φοιτητικού κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, η έκθεση υποδέχεται κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας οι οποίες παρουσιάσουν τις ευκαιρίες εργασίας που υπάρχουν στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας.

 

Η PWC Cyprus θα προβεί σε παρουσίαση με τίτλο “New career. New technology. Let’s innovate together!” και στη συνέχεια, το ΚΕΣΕΑ θα μιλήσει για την τη γενιά “Gen Z και αγορά εργασίας”.

Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ προσώπων της τεχνολογίας με θέμα το οικοσύστημα της Λεμεσού και τις αναδυόμενες ευκαιρίες για τις νέες και τους νέους.

 

Οι εκθέτες

Μεγάλα ονόματα έχουν παρουσία στην Έκθεση. Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος είναι οι Τράπεζα Κύπρου, Jinius, Exness, Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs, PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex, KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY.

Διαβάστε ακόμα:

To σπουδαίο γεγονός διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με τη στήριξη του Invest Cyprus του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του CYHRMA, του CITEA, του Cyprus Computer Society, του Cyprus Tech Association, του Techisland και της Cyprus Public Transport.

 

 

Ποιους ενδιαφέρει

Το Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από τις εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες.

  • Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»