Αμείωτο το ενδιαφέρον για το Cyprus Tech Career Fair

Αμείωτο συνεχίζει το ενδιαφέρον του κόσμου για το Cyprus Tech Career Fair. Το σπουδαίο γεγονός φιλοξένησε και φιλοξενεί επιτυχημένους στον τομέα της τεχνολογίας επαγγελματίες και αρμόδια πρόσωπα από εταιρείες με βασικό συστατικό τη ψηφιοποίηση.

 

 

Mαθητές Λυκείου, φοιτητές και νεαροί επαγγελματίες ενημερώθηκαν και χθες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Διαβάστε ακόμα:

 

 

Οι επισκέπτες έμαθαν από πρώτο χέρι και στο πλαίσιο συναντήσεων τους με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον.

 

 

Oι εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στην Έκθεση είναι οι Τράπεζα Κύπρου, Jinius, Exness, Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs, PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex, KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY.

To σπουδαίο γεγονός διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με τη στήριξη του Invest Cyprus του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, του CYHRMA, του CITEA, του Cyprus Computer Society, του Cyprus Tech Association, του Techisland και της Cyprus Public Transport.

Η εκδήλωση θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες της για το κοινό σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 από τις 15:00 μ.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από τις εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες.

  • Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξηInvest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο22505555 │ Φαξ22679820 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»