Τον Σεπτέμβριο το 14ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

InBusinessNews  24/06/2022 10:25
Τον Σεπτέμβριο το 14ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Τον Σεπτέμβριο το 14ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

InBusinessNews  24/06/2022 10:25

Η ψηφιοποίηση της οικονομίας και ειδικά το ηλεκτρονικό εμπόριο σε όλες τους τις εκφάνσεις και σε όλους τους τομείς της οικονομίας εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.  Η δυναμική που απέκτησαν δεν ήταν απλώς μία τάση της εποχής, αφού, οι online αγορές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Σε ίδιους ρυθμούς αν όχι και γρηγορότερους, καλούνται να κινηθούν και οι επιχειρήσεις, όχι μόνο οι εμπορικές αλλά σε διάφορους τομείς, καθώς αντιλαμβάνονται πλήρως ότι το μέλλον των πωλήσεων είναι διαδικτυακό. Με άλλα λόγια, το μέλλον ανήκει στις επιχειρήσεις που προσφέρουν μια Omni channel εμπειρία πωλήσεων προσαρμοσμένη στις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών οι οποίοι πλέον είναι πιο ψαγμένοι και απαιτητικοί. Το Ε-commerce δεν αφορά μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά όλες. Είναι ενδεικτικό πως οι περισσότερες start-ups επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στη διαδικτυακή προώθηση των υπηρεσιών τους και διάθεση.

Επανακαθορίζονται οι στόχοι

Εντατικοποίηση παρατηρείται στο μεταξύ από την ομοσπονδία των ευρωπαϊκών συνδέσμων ηλεκτρονικού εμπορίου, E-commerce Europe. Βλέποντας τη θεαματική άνοδο των online αγοραπωλησιών, επικεντρώνεται πλέον στη θέσπιση κανόνων που να είναι εφαρμόσιμοι στο εξελισσόμενο περιβάλλον της λιανικής, σε μια οικονομία που να βασίζεται στα δεδομένα (data), καθώς και σε ένα δίκαιο και βιώσιμο μέλλον για το λιανικό εμπόριο. Στόχος της είναι και η ανταγωνιστική και καινοτόμος ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών λιανικής με φορολογικό πλαίσιο και τα κατάλληλα logistics.

Διεθνείς εξελίξεις και case studies

Το 14ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia,  για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως επίσης και ενδιαφέροντα case studies από Κύπρο και εξωτερικό. Παράλληλα, θα συζητηθούν θέματα όπως η πελατοκεντρική προσέγγιση για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πελατών, ο ρόλος της αειφόρου ανάπτυξης, τα οφέλη της εξατομικευμένης διαδικτυακής εμπειρίας αγορών και πώς η χρήση νέων τεχνολογιών μπορεί να οδηγήσει σε ανοδική πορεία τα κέρδη μιας επιχείρησης. Τέλος, στο μικροσκόπιο θα τεθούν οι προκλήσεις που προκύπτουν από το ηλεκτρονικό διασυνοριακό εμπόριο.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη εταιρειών, Digital Managers, Managers τμημάτων ΙΤ, στελέχη επιχειρήσεων τα οποία έχουν αναπτύξει ή πρόκειται να αναπτύξουν online πλατφόρμες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών και εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, παροχής υπηρεσιών παράδοσης, ηλεκτρονικών πληρωμών και Digital Marketing.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, FedEx, G.A.P. Vassilopoulos Group, OJO Sunglasses

Χορηγοί Επικοινωνίας: Mesimvria, περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας