He for She Awards: Οι πέντε άνδρες που βραβεύτηκαν από την BPW

He for She Awards. Πέντε άνδρες που στάθηκαν δίπλα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ), έλαβαν χθες τιμητική διάκριση στο πλαίσιο της 9ης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο χώρο του Royal Hall στη Λευκωσία.

Ένα βραβείο θεσμός πλέον, που η ΚΟΓΕΕ απονέμει σε άνδρες και Οργανισμούς οι οποίοι ενισχύουν ενεργά τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας, για την υλοποίηση των στόχων, σκοπών και Οράματός της.

Φέτος το βραβείο έλαβε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Αντώνη Αντωνίου, ο co-CEO της Kapodistrias & Sons, Κωνσταντίνος Καποδίστριας ο Χαράλαμπος Aναστασίου της Kapnos Shuttle και o Διευθυντής Πωλήσεων της ExxonMobil/Esso Κύπρου, Αντώνης Μούζουρος.

Η προσφορά των πιο πάνω αντρών και τον Οργανισμών που εκπροσωπούν ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό την αποτελεσματικότητα των δράσεων της Ομοσπονδίας.

Στo τελετουργικό μέρος της Συνέλευσης, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως Στέφη Δράκου καθώς επίσης και οι Πρόεδροι του ΚΕΒΕ και της ΟΕΒ. Απολογισμό δράσεων της Ομοσπονδίας για την τριετία που πέρασε πραγματοποίησε η Πρόεδρος της BPW Cyprus, Μαίρη Παπαδοπούλου.

Ακολούθησε η βράβευση. Στη συνέχεια το σπουδαίο γεγονός φιλοξένησε δεξίωση με τη σκυτάλη να δίνεται στα μέλη της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) για την πραγματοποίηση του καταστατικού μέρους της εκδήλωσης. Στο σημείο αυτό έγινε η έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, κατάθεση και έγκριση έκθεσης ελεγκτών για την τριετία 2019-2022, ο διορισμός ελεγκτών και καθορισμός ετήσιας συνδρομής μελών.

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) και με σύντομο χαιρετισμό της νέας Προέδρου Τάσιας Γιανναρά.

Δειτε Επισης

Finvasia: Επιχειρηματικότητα και ενδοεπιχειρηματικότητα
Waste Wisely Cyprus: Οι βραβευθέντες καλύτερης Αφίσας και Φωτογραφίας
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol