Επενδυτικά χαρτοφυλάκια για υψηλές αποδόσεις

H επένδυση είναι ένα παιχνίδι για γερούς λύτες. Το πού γίνεται μια επένδυση διαδραματίζει βασικό ρόλο στην πορεία προς…τα κέρδη. Ακόμη και το πότε είναι καλό να επενδύσει κανείς έχει τη δική του σημασία. Βέβαια, οι ειδικοί θα πουν ότι  δεν υπάρχει ιδανικός χρόνος για επενδύσεις, γεγονός, που μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη σύγχυση σε κάποιον που κάνει για πρώτη φορά το μεγάλο βήμα. Οι επενδύσεις χρειάζονται χρόνο και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι για να φτάσει κανείς στον προορισμό πρέπει πρώτα να περάσει από προκλήσεις και να πάρει ενίοτε καθοριστικές αποφάσεις. Όποιες κι αν είναι αυτές, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το πως τα αποτελέσματά τους θα γίνουν ορατά, μακροπρόθεσμα. Τίποτα δεν θα βοηθήσει την επένδυση περισσότερο από το περιθώριο ανάπτυξης.

Επιλογές και καθοδήγηση

Οι κατηγορίες επενδύσεων είναι πολυάριθμες κάτι που συχνά βάζει σε προβληματισμό τους καινούριους επενδυτές ως προς το πού πρέπει να κατευθυνθούν. Το Cyprus Investors Show επιστρέφει στις 22 Ιουνίου 2022 και είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την καλύτερη επένδυση. Πώς μπορεί, λοιπόν, ως ένας σχετικά αρχάριος επενδυτής να εντοπίσετε την ιδανική για σας επένδυση; Τι εννοούμε με τα χαμηλά επιτόκια και πώς σας επηρεάζουν; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που δημιουργούνται σε αρχάριους, αλλά και σε πιο έμπειρους επενδυτές, και στα οποία το μεγάλο γεγονός θα δώσει τις απαντήσεις.

Πώς να δημιουργήσετε ένα επενδυτικό portfolio

Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο θα μάθετε για τις διάφορες επενδυτικές επιλογές και οι αναμενόμενες αποδόσεις, τις στρατηγικές Asset Allocation και το πώς γίνεται πετυχαίνει κανείς ισορροπία μεταξύ διατήρησης του κεφαλαίου, ρίσκου και απόδοσης. Σημαντική παράμετρος στον κόσμο των επενδύσεων είναι και η επιλογή στρατηγικής και τα ορθά asset classes, θέμα που επίσης θα απασχολήσει την εκδήλωση. Σε ό,τι αφορά τους εξωγενείς παράγοντες, ειδικοί του χώρου θα μοιραστούν με το κοινό τις εκτιμήσεις τους για το μέλλον. Θα συνεχιστεί η μακρά περίοδος χαμηλών επιτοκίων παγκόσμια; Οι προβλέψεις και τα ερωτήματα των επενδυτών αναμένονται με ενδιαφέρον στο 2ο Cyprus Investors Show.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το συνέδριο αφορά σε μικρούς και μεγάλους μη θεσμικούς επενδυτές. Κεντρικό ακροατήριο είναι οι Affluent και High Net Worth, Κύπριοι ή ξένοι που ζουν στην Κύπρο. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναλύσει τα διλήμματα των επενδυτών και τις ισορροπίες μεταξύ της ανάγκης για διατήρησης του κεφαλαίου, του ρίσκου που είναι διατεθειμένοι να πάρουν και της απόδοσης που θέλουν από τις επενδύσεις τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Consulco.

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Cyfield, Treppides

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη