Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

MUFG Investor Services: Ένας τιτάνας διαχείρισης funds στην Κύπρο

Μια εξέχουσας σημασίας και άκρως σημαντική εξέλιξη που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού στην προσπάθεια της Κύπρου να καταστεί διεθνές κέντρο υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων αποτελεί η απόφαση της MUFG Investor Services να δημιουργήσει γραφείο στη Λεμεσό με στόχο την υποστήριξη των πελατών της MUFG στην Ευρώπη. 

Πολυαναμενόμενη εξέλιξη 

Την πολυαναμενόμενη για την χώρα μας, εδώ και καιρό, απόφασή της αυτή ανακοίνωσε σήμερα η MUFG Investor Services. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η MUFG Investor Services, που αποτελεί παγκόσμιο βραχίονα εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων του Mitsubishi UFJ Financial Group, προχώρησε σε περαιτέρω επέκταση του franchise της, μέσω της ίδρυσης ενός νέου επιχειρησιακού κέντρου στη Λεμεσό.

Το νέο γραφείο θα παρέχει βασική υποδομή που είναι απαραίτητη για την υποστήριξη της ταχείας ανάπτυξης της MUFG Investor Services σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη: 

Τα μηνύματα Λαγκάρντ: Αβεβαιότητα, αισιοδοξία και η... Ιθάκη

Ιστορικό συνέδριο με παρουσία Λαγκάρντ για την κυπριακή οικονομία (pics) 

Πού κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα που φθάνουν στην Κύπρο

Trilogy: Ξεπέρασαν τα €300 εκατ. οι πωλήσεις

Μεγάλο deal από Treppides Investments & Holdings για Oniro Hotels

Τροχιά ταχείας ανάπτυξης

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το άνοιγμα του νέου μας επιχειρησιακού κέντρου στην Κύπρο, μια περιοχή που εξελίσσεται ταχέως σε χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό κόμβο στην περιοχή. Αυτό το επιχειρησιακό κέντρο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες τις υπηρεσίες και τις ξεχωριστές λύσεις που περιμένουν από την ομάδα μας, καθώς διατηρούμε την τροχιά ταχείας ανάπτυξής μας», δήλωσε ο John Sergides, Διευθύνων Σύμβουλος της MUFG Investor Services.

«Ως ο δεύτερος σημαντικός ευρωπαϊκός κόμβος της MUFG Investor Services που εργάζεται παράλληλα με το Δουβλίνο, το γραφείο θα προσφέρει διαφοροποίηση και θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητά μας να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Η MUFG Investor Services

Από το 2019, η MUFG Investor Services επανεξετάζει τακτικά το γεωγραφικό της αποτύπωμα με έμφαση στον στρατηγικό εντοπισμό επιχειρησιακών κέντρων όπου υπάρχει υποδομή υψηλής ποιότητας και άμεσα διαθέσιμες δεξαμενές ταλέντων. Αυτό το νέο επιχειρησιακό κέντρο στην Κύπρο θα επιτρέψει στην MUFG Investor Services να επεκτείνει την επιχειρησιακή της κάλυψη και να υποστηρίξει τις τρέχουσες ανάγκες διαχείρισης κεφαλαίων.

Η MUFG Investor Services παρέχει λύσεις εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων σε πελάτες παγκοσμίως, αξιοποιώντας το οικονομικό και πνευματικό κεφάλαιο της Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc – μιας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες τράπεζες στον κόσμο με περιουσιακά στοιχεία 3,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συνεργάζεται με περισσότερους από 400 πελάτες και παρέχει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων λύσεων χρηματοδότησης αμοιβαίων κεφαλαίων και ρευστότητας, δανεισμού τίτλων από αντιπρόσωπο, λύσεις FX, Global Custody και μεσαίου γραφείου.

Επιπλέον, η βασική πλατφόρμα της διαχείρισης κεφαλαίων παρέχει στοιχεία ενεργητικού σχεδόν 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων που παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες σε μια σειρά κορυφαίων λύσεων σε όλες τις επενδυτικές στρατηγικές, τους τύπους περιουσιακών στοιχείων και τις δομές κεφαλαίων.

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ