Trilogy: Ξεπέρασαν τα €300 εκατ. οι πωλήσεις

Σε τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της κατασκευής του, βρίσκεται το έργο Trilogy που φέρνει η Cybarco και θα κοσμεί την παραλιακή ακτογραμμή της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, πλησιάζει η παράδοση των δύο μπροστινών πύργων, West και East Tower, καθώς και η λειτουργία της δημόσιας πλατείας (Public Plaza).

Διαβάστε ακόμα: 

Τα μηνύματα Λαγκάρντ: Αβεβαιότητα, αισιοδοξία και η... Ιθάκη 

Ιστορικό συνέδριο με παρουσία Λαγκάρντ για την κυπριακή οικονομία (pics) 

Πού κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα που φθάνουν στην Κύπρο

 

Όσον αφορά την διαθεσιμότητα, έχουν ήδη πουληθεί σχεδόν όλα τα γραφεία και πάνω από το 70% των διαμερισμάτων, με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπερνούν τα €300 εκατ.

Ο διευθυντής πωλήσεων της Cybarco Development Ltd, Γιώργος Γεωργίου, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «παρά τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών, η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Trilogy συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, προσελκύοντας αγοραστές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Σχεδόν όλα τα γραφεία έχουν πωληθεί και θα στεγάσουν εταιρείες διεθνούς εμβέλειας περί τα τέλη του έτους». 

Το έργο προφέρει ένα μοναδικό lifestyle, με τον κ. Γεωργίου να αναφέρει ότι «είμαστε πολύ περήφανοι για τον μοναδικό προορισμό διαβίωσης-εργασίας-διασκέδασης (live-work-play) που δημιουργούμε».

Ο κάθε πύργος της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης θα διαθέτει ιδιωτικό spa και γυμναστήριο. Επίσης, το Trilogy προσφέρει χώρους για αναψυχή και χαλάρωση για τους ιδιοκτήτες, καθώς και την δημόσια πλατεία (Public Plazza), την οποία μπορεί να απολαύσει ο κάθε επισκέπτης.

Οι πύργοι East και West προσφέρουν πολυτελή διαμερίσματα με πανοραμική θέα τη θάλασσα. Τα  διαμερίσματα περιλαμβάνουν μεγάλες βεράντες, που αποτελούν προέκταση του καθιστικού. Η εμπειρία της απόλυτης ηρεμίας και ιδιωτικότητας ολοκληρώνεται με lobbies και ανελκυστήρες αποκλειστικής χρήσης από τους ιδιοκτήτες, υπηρεσίες ασφαλείας, ελεγχόμενη πρόσβαση και υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Εκτός από τα διαμερίσματα, το West Tower προσφέρει και γραφειακούς χώρους με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, γρήγορη ψηφιακή συνδεσιμότητα και ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο πωλήσεων της Cybarco στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, μεταφέρθηκε στο κτίριο δίπλα από το East Tower. H μετακίνηση αυτή στα 50 μέτρα από την προηγούμενη του τοποθεσία, έγινε για να διευκολυνθεί η διεκπεραίωση των εργασιών του Public Plaza που θα βρίσκεται στην είσοδο του έργου.


 

 

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους