Μεγάλο deal από Treppides Investments & Holdings για Oniro Hotels

Σε μια περίοδο άκρως σημαντική για τον τουρισμό, η κυπριακή εταιρεία Treppides Investments & Holdings με μια νέα επιχειρηματική κίνηση, επιβεβαιώνει τη δυναμική και τις προοπτικές της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Μετά από μια πετυχημένη διαδρομή τεσσάρων χρόνων στο κλάδο του hospitality η εταιρεία του Νικόλα Τρεππίδη, ο οποίος εμπνεύστηκε, κατασκεύασε και είχε τη διαχείριση των Oniro Hotels σε Αθήνα και Μύκονο, προχώρησε στην κεφαλαιοποίηση των επενδύσεων της στον ελληνικό τουρισμό.

Διαβάστε ακόμη: 

Τα μηνύματα Λαγκάρντ: Αβεβαιότητα, αισιοδοξία και η... Ιθάκη

Ιστορικό συνέδριο με παρουσία Λαγκάρντ για την κυπριακή οικονομία (pics) 

Πού κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα που φθάνουν στην Κύπρο

Trilogy: Ξεπέρασαν τα €300 εκατ. οι πωλήσεις

Συγκεκριμένα η Treppides Investments & Holdings, προχώρησε σε συμφωνία με το family office του Σταύρου Εφραιμίδη και τον Όμιλο Delfi Partners, οι οποίοι εξαγόρασαν τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκαν στο χαρτοφυλάκιο της Οniro Ηotels

Τα ξενοδοχεία που εξαγοράστηκαν είναι το Oniro City στο Κολωνάκι, το Asomaton στο ιστορικό Θησείο, το Oniro Suites στη Χώρα της Μυκόνου και το υπό κατασκευή ακίνητο στην κοσμοπολιτική οδό Μηλιώνη στο Κολωνάκι.

Πέραν από τις ξενοδοχειακές μονάδες της Treppides Investments & Holdings, το family office του Σταύρου Εφραιμίδη και ο Όμιλος Delfi Partners εξαγόρασαν και το brand name Oniro Hotels, δημιουργώντας τον όμιλο Oniro Hotels Group.

Μιλώντας για τη συμφωνία, η οποία αναδεικνύει τις επενδυτικές προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, ο ιδιοκτήτης της Treppides Investments & Holdings Νικόλας Τρεππίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της, χαρακτηρίζοντας την σημαντική τόσο για την εταιρεία του, όσο και για την εξέλιξη του τουριστικού κλάδου.

«Πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη συμφωνία που ενισχύει και δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα του ελληνικού τουρισμού, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την διορατικότητα της Treppides Investments & Holdings να επενδύει, να αναπτύσσει και να κεφαλαιοποιεί τις επενδύσεις της. Είμαι σίγουρος πως η εξαγορά των ξενοδοχείων και η δημιουργία του ομίλου Oniro Hotels Group θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι αγοραστές προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και εύχομαι οι νέοι ιδιοκτήτες να συνεχίσουν να προσφέρουν με επιτυχία, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους υφιστάμενους και στους καινούργιους πελάτες των ξενοδοχειακών μονάδων. Από πλευράς μου, ως εμπνευστής και δημιουργός της αλυσίδας Oniro Hotels, αισθάνομαι περήφανος που η Treppides Investments & Holdings κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο χώρο του hospitality, καθιερώνοντας τα Oniro Hotels ως ένα δυναμικό brand name».

Ο νεοσύστατος όμιλος Oniro Hotels Group έχει ως αρχική επένδυση οκτώ ξενοδοχειακές μονάδες σε καίριες τοποθεσίες, στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Στο χαρτοφυλάκιο του περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή Κολωνακίου, μια ξενοδοχειακή μονάδα στο Μοναστηράκι, μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Ζάκυνθο, μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Σκιάθο και δυο ξενοδοχειακές μονάδες στη Μύκονο, εκ των οποίων η μία είναι υπό κατασκευή.

Στόχος του νεοσύστατου ομίλου είναι να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο του τα επόμενα χρόνια και με άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Παράλληλα, με την επένδυση των οκτώ ξενοδοχειακών μονάδων ο όμιλος Oniro Hotels Group ίδρυσε και την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων (Oniro Hotel Management) στο πλαίσιο της συγκεκριμένης στρατηγικής συνεργασίας. Πέρα από τα ξενοδοχεία του ομίλου, η εν λόγω εταιρεία θα διαχειρίζεται παράλληλα ξενοδοχειακές μονάδες από τράπεζες, θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές και άλλους επιχειρηματίες από τον τουριστικό τομέα.

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food