Το Bazaraki τσεκάρει το αυτοκίνητο πριν την αγορά ή την πώληση

Ανεξάρτητη και εξειδικευμένη τεχνική υπηρεσία, η οποία διασφαλίζει την αγορά ή πώληση ενός καλού μεταχειρισμένου οχήματος αποτελεί το Bazaraki Car Check, το οποίο προσφέρει στον εν δυνάμει αγοραστή τη δυνατότητα να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμη:

Αιτούνται κατάργηση του safepass σε όλο το λιανεμπόριο

Οι Ρώσοι τουρίστες βάζουν την κυπριακή οικονομία στα... σχοινιά

Κ. Παπαχαραλάμπους: Στρατηγική απόφαση η συγχώνευση Mantis-ecovium

Η CSS & Associates ανεγείρει τον Πύργο Portgate στη Λεμεσό

Μιλώντας στο InBusinessNews ο Αλέξανδρος Baker, Bazaraki Car Check Manager τόνισε ότι η υπηρεσία πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, από νέας γενιάς όπως ηλεκτρικά, υβριδικά, εμπορικά, μέχρι και παλιά κλασικά οχήματα, βάρους μέχρι 3,5 τόνων.

 

Διαβεβαιώνοντας ότι ο έλεγχος που διεξάγεται είναι λεπτομερής και εξονυχιστικός, ο κ. Baker εξήγησε ότι το κόστος βαραίνει τον ενδιαφερόμενο αγοραστή ή τον ενδιαφερόμενο πωλητή.

Ωστόσο, το Bazaraki Car Check δεν μένει εδώ, καθώς στα πλάνα περιλαμβάνεται ο εμπλουτισμός της υπηρεσίας, με επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών και εμπλουτισμό των επιλογών.

Ανάμεσα στα μελλοντικά σχέδια βρίσκονται οι έλεγχοι σε μεγαλύτερα οχήματα, όπως φορτηγά και ημιφορτηγά, όπως επίσης η επέκταση των τεχνικών ελέγχων τόσο σε μοτοσυκλέτες όσο και σε σκάφη θαλάσσης.   

 

Τι προσφέρει η υπηρεσία ελέγχου αυτοκινήτων του Bazaraki Car Check και πότε λανσαρίστηκε;
To Bazaraki Car Check αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική υπηρεσία, η οποία απευθύνεται σε πρόσωπα και εταιρείες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μεταχειρισμένο όχημα, προσφέροντάς τους τη σιγουριά ότι αγοράζουν ένα καλό αυτοκίνητο. Αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του οχήματος, ο πελάτης λαμβάνει μια λεπτομερή αναφορά σε σχέση με την κατάσταση του αυτοκίνητου. Ο έλεγχος πραγματοποιείται επί τόπου, σε οποιαδήποτε τοποθεσία μας ζητηθεί, από τους έμπειρους και καταρτισμένους μηχανικούς της υπηρεσίας μας και με τη χρήση τελευταίας γενιάς εξοπλισμού και διαγνωστικών εργαλείων.

Η αναφορά/πιστοποιητικό που εκδίδει το Bazaraki Car Check προσφέρει στον εν δυνάμει αγοραστή τη δυνατότητα να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου που τον ενδιαφέρει και συνεπώς να βρίσκεται σε θέση να διαπραγματευτεί την τιμή, έχοντας πλέον ενώπιον του τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η υπηρεσία Bazaraki Car Check λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά από πολύχρονο σχεδιασμό και μελέτη.

 

Εξονυχιστικοί έλεγχοι επί τόπου

Η υπηρεσία ισχύει μόνο για αυτοκίνητα που πωλούνται ή αγοράζονται μέσω του Bazaraki; Ελέγχονται επίσης μεγάλα οχήματα;
Το Bazaraki Car Check μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλα τα μεταχειρισμένα οχήματα της κυπριακής αγοράς, τα οποία είναι διαθέσιμα είτε στον ιστότοπο Bazaraki.com, είτε σε άλλους ιστότοπους ή/και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης(π.χ. Facebook). Επίσης, εφόσον κληθούμε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ελέγχους σε οχήματα που διατίθενται προς πώληση από εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και από αντιπροσωπίες, οι οποίες διαθέτουν μεταχειρισμένα οχήματα.

Η υπηρεσία μας πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, από καινούργιας γενιάς όπως ηλεκτρικά, υβριδικά, εμπορικά, μέχρι και παλιά κλασικά οχήματα, βάρους μέχρι 3,5 τόνων.

 

  

Ποια στάδια ακολουθούνται και πώς διασφαλίζεται η αξιοπιστία ελέγχου του αυτοκινήτου;
Ο έλεγχος που διενεργείται σε κάθε όχημα είναι λεπτομερής και εξονυχιστικός. Περιλαμβάνει διαγνωστικό έλεγχο σε όλους τους εγκεφάλους του οχήματος, χημικό έλεγχο στα υγρά και λιπαντικά του οχήματος, έλεγχο σε όλα τα ηλεκτρικά μέρη, τα εξαρτήματα του κινητήρα, το αμάξωμα περιμετρικά, το κάτω μέρος του και το εσωτερικό του, καθώς επίσης και δοκιμαστική οδήγηση (Test drive). Συνολικά, στο κάθε αυτοκίνητο ελέγχονται περισσότερα από 200 σημεία με τη χρήση πέραν των 30 εξειδικευμένων τεχνικών εργαλείων που διαθέτουμε.

 

  

Πακέτα από €99

Πόσο διαρκούν οι έλεγχοι και πόσο στοιχίζουν; Ποιος επωμίζεται το κόστος; Πόσα οχήματα ελέγχονται ημερησίως;
Κατ’ αρχάς, να τονίσουμε ότι η υπηρεσία μας δεν προσθέτει οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση για τη μετάβασή μας στην τοποθεσία όπου βρίσκεται το κάθε όχημα. Σε ό,τι αφορά το πόσο στοιχίζει ο έλεγχος των οχημάτων, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε δύο πακέτα, το κόστος των οποίων αρχίζει από €99.00 για ένα Full Report.

Η υπηρεσία είναι πάντα προπληρωμένη και το κόστος βαραίνει τον ενδιαφερόμενο αγοραστή του μεταχειρισμένου οχήματος ή τον ενδιαφερόμενο πωλητή.

Ημερησίως, ελέγχονται τέσσερα με πέντε μεταχειρισμένα οχήματα σε Παγκύπρια βάση, ενώ ο κάθε έλεγχος διαρκεί από μία μέχρι μιάμιση ώρα.

 

  

  

Επέκταση σε μεγάλα οχήματα, μοτοσυκλέτες και σκάφη

Ποια η ανταπόκριση των πελατών μέχρι στιγμής; Υπάρχουν πλάνα για εμπλουτισμό της υπηρεσίας;
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς βλέπουμε ενθουσιώδη ανταπόκριση από τον κόσμο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια εντελώς καινούργια για τα κυπριακά δεδομένα υπηρεσία. Ο κόσμος έχει αρχίσει σιγά σιγά να μαθαίνει το Bazaraki Car Check και τις δυνατότητες που προσφέρει, εκτιμώντας επίσης το γεγονός ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη υπηρεσία, η οποία μπορεί να διασφαλίσει την αγορά ενός καλού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που έχουν επιλέξει την υπηρεσία μας αρκετές φορές μέχρι να βρουν το κατάλληλο για αυτούς όχημα.

Στα πλάνα μας περιλαμβάνεται ο εμπλουτισμός της υπηρεσίας. Τα μελλοντικά μας σχέδια περιλαμβάνουν επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και εμπλουτισμό των επιλογών για τους πελάτες μας, με ελέγχους σε μεγαλύτερα οχήματα, όπως φορτηγά και ημιφορτηγά. Θέλουμε, επίσης να επεκτείνουμε τους τεχνικούς μας ελέγχους τόσο σε μοτοσυκλέτες όσο και σε σκάφη θαλάσσης.   

 

  

Σε ποια επίπεδα κινούνται οι αγοραπωλησίες οχημάτων μέσω του Bazaraki.com;
Οι αγοραπωλησίες μέσω της ιστοσελίδας ανέρχονται μηνιαίως σε εκατοντάδες και αυτό καθιστά το Bazaraki.com ως την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα στην Κύπρο, με πέραν των 4.000 οχημάτων διαθέσιμα προς πώληση.

 

Δειτε Επισης

ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Στην Chrysostomides Advocates & Legal Consultants το βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες»
ΙΝ Business Awards: Στην Cyprus Millers by Hadjigiorkis το βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο-Βιομηχανία»