Στο νέο τεύχος του IΝ Business: In business with Influencers(video)

Τι είναι ο influencer; Τι κρύβει η λέξη αυτή που συναντάμε ολοένα και πιο συχνά στις μέρες μας; Τις προηγούμενες δεκαετίες, οι οργανισμοί χρησιμοποιούσαν κυρίως διαφημίσεις με μοντέλα και πολυδάπανες καμπάνιες για την προώθηση των προϊόντων τους. Τώρα όμως, η τεχνολογία και τα social media δημιούργησαν ένα νέο είδος και μάλιστα πολύ αποτελεσματικό, το influencer marketing.

Influencer λοιπόν, είναι το άτομο που μπορεί να επηρεάσει την αγοραστική απόφαση των άλλων εξαιτίας του κύρους που έχει, της θέσης, των γνώσεων και των σχέσεών του. Είναι αυτός που έχει ακόλουθους σε ένα στοχευμένο κομμάτι της αγοράς, με τους οποίους αλληλοεπιδρά και δημιουργεί engagement.

Διαβάστε ακόμα:

Το κόστος αγοράς ή ενοικίασης γραφειακών χώρων στην Κύπρο

Άνοιξε το νέο showroom της E-Cars (photos)

Altamira: Οι καλύτερες προτάσεις για οικιστικά οικόπεδα στη Λευκωσία

Και ιδιαίτερα στα χρόνια της πανδημίας του covid-19, που διανύουμε τα τελευταία δύο χρόνια, το digital marketing με τους influencers και τα social media έγινε η νέα τάση προώθησης των εταιρειών, έχοντας εργαλεία με μεγάλη δύναμη, προοπτικές και κουλτούρα με συνέχεια, όπως video marketing, podcasting, social media strategy και customer experience & engagement.

Για πρώτη φορά λοιπόν, το περιοδικό IN Business αγγίζει σε περισσότερο βάθος το κομμάτι του influencer marketing. Στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, 20 εκπρόσωποι του κυπριακού influencer marketing από όλους τους τομείς, fashion, cooking, travelling, entertainment και sports, μιλούν για την απόφασή τους να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Instagram και το TikΤok.

Αναφέρονται στις συνεργασίες και στα προϊόντα που προβάλλουν μέσω του ισχυρού αυτού εργαλείου προώθησης, παραθέτουν τις εμπειρίες τους γύρω από την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, τις συνεργασίες με τους πελάτες, τις κόκκινες γραμμές που θέτουν, τις ιδέες και το περιεχόμενο των posts τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τα αρνητικά comments, τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που παρουσιάζουν, καθώς και τα πλάνα τους για το μέλλον.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands