Άνοιξε το νέο showroom της E-Cars (photos)

Πλησίον του εμπορικού κέντρου, Mall of Cyprus άνοιξε τον νέο μεγάλο εκθεσιακό της χώρο η E-Cars.

Η E-Cars Auto Sales, αντιπρόσωπος αυτοκινήτων στην Κύπρο βρίσκεται στο Annex 3, στο Mall of Cyprus.

 

Ποια είναι η E-Cars
Από το 2017, το e-carscyprus.com έχει παράσχει στην Κύπρο ένα ευρύ φάσμα αυτοκινήτων που αγοράζονται από Ευρώπη. Ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει πληροφορίες για το αυτοκίνητο που θα αγοράσει οποιαδήποτε στιγμή.

Μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα που αφορούν το αγαπημένο του μοντέλο, τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη, τα εξαρτήματα, το χρώμα, το έτος κατασκευής του, τα καύσιμα, τις επιδόσεις και τις ανέσεις και πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές. Όλες οι τιμές των αυτοκινήτων περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα μέχρι την εγγραφή τους στην Κύπρο, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί για την τακτοποίησή τους.

 

Παρά τον υπερσύγχρονο ιστότοπο και εκθεσιακό χώρο, η E-Cars παραμένει σε ένα τομέα αθεράπευτα συντηρητική: στον τρόπο προσέγγισης κάθε πελάτη! Ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες αυτοκινήτων, γνωρίζοντας όλες τις νέες τάσεις, τους καινούργιους εξοπλισμούς και τα hot μοντέλα αυτοκινήτων, εξακολουθεί να θεωρεί τον κάθε της πελάτη μοναδικό όπως είναι, με ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις και κάνει τα πάντα για τον εξυπηρετήσει και να τον ενημερώσει.

Καθοδηγεί σε κάθε βήμα με όλη τη διαδικασία, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές, εξασφαλίζοντας έτσι ότι γρήγορα και με ασφάλεια ότι θα λάβει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη επαγγελματική υπηρεσία, για την ομαλότερη αγορά και παράδοση του αυτοκινήτου του, που θα γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της. Φυσικά, η εξέλιξή της δεν σταματάει εδώ. Με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου, παρέχει υπηρεσίες After Sales στο E-Cars Care Center.

Συντήρηση αυτοκινήτου με τη φροντίδα του After-Sales E-Cars Care Center
  

Με την αγορά ενός αυτοκινήτου από online στόλο της e-carscyprus.com μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας αρχίζει. Όχι μόνο χάρη στη μοναδική εγγύηση E-Cars Cyprus Auto Sales Ltd, η οποία συνοδεύει κάθε όχημα, αλλά και της φροντίδας που προσφέρει το συνεργείο της.

Κάθε επισκευή ή συντήρηση γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό και ολοκληρώνεται σύμφωνα με τα άριστα πρότυπα ποιότητας της E-Cars Cyprus Auto Sales Ltd. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μαζί με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά διαγνωστικά εργαλεία, διασφαλίζουν ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου να γίνεται με τα πρότυπα του κατασκευαστή, διατηρώντας την υψηλή μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου αλλά προστατεύοντας συνάμα την επένδυσή του αγοραστή.

 

 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls