Altamira: Οι καλύτερες προτάσεις για οικιστικά οικόπεδα στη Λευκωσία

Δεδομένης της αυξημένης ζήτησης καθώς και της ραγδαίας οικιστικής ανάπτυξης που παρατηρείται στη Λευκωσία, η Altamira Real Estate επέλεξε να παρουσιάσει 22 οικιστικά οικόπεδα στις πιο ελκυστικές περιοχές της επαρχίας, στο πλαίσιο νέας εκστρατείας.

Τα επιλεγμένα οικόπεδα, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy για τις επόμενες δύο βδομάδες και πωλούνται σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €50.000, θεωρούνται μοναδικά στο είδος τους, καθώς βρίσκονται σε περιοχές όπως ο Στρόβολος, το Πλατύ Αγλαντζιάς, τα Λατσιά και η Έγκωμη, όπου η προσφορά για αγορά τέτοιου είδους ακινήτων είναι περιορισμένη, σε αντιδιαστολή με την υψηλή ζήτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Το κόστος αγοράς ή ενοικίασης γραφειακών χώρων στην Κύπρο

Άνοιξε το νέο showroom της E-Cars (photos)

Στο νέο τεύχος του IΝ Business: In business with Influencers(video)

Τα εν λόγω ακίνητα συγκεντρώνουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, καθώς, μεταξύ άλλων, είναι διαθέσιμα για άμεση ανάπτυξη, βρίσκονται κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις. Παράλληλα, το μεγάλο εμβαδόν τους, επιτρέπει στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες να τα αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως, κατασκευάζοντας πέραν της κατοικίας, άνετους εξωτερικούς χώρους με όμορφους κήπους, πισίνα και ψησταριά.

Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.


Ελκυστικές ευκαιρίες σε Πλατύ Αγλαντζιάς, Στρόβολο και Έγκωμη
Ανάμεσα στα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση στο πλαίσιο της εκστρατείας, ξεχωρίζει ιδιαίτερα γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στη δημοφιλή οικιστική τοποθεσία «Λόγος», που είναι προέκταση της οδού Ελαιώνων, στον Δήμο Στροβόλου.
 

 
Το ακίνητο, έκτασης 810 τ.μ., διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €470.000, εφάπτεται πεζόδρομου και δημόσιου δρόμου με συνολικό πρόσωπο περί τα 61 μέτρα, ενώ γειτνιάζει με το γραμμικό πάρκο Στροβόλου και το Λύκειο Αποστόλου Μάρκου. Η άμεση περιοχή του ακινήτου αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες με μεγάλους χώρους, κήπους και πισίνα.

 

Στην ενδεικτική τιμή των €360.000 εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στο Πλατύ Αγλαντζιάς, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φιλοθέης, κοντά στη λεωφόρο Κυρηνείας και τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.
 

Πρόκειται για μία ελκυστική οικιστική περιοχή της Λευκωσίας που χαρακτηρίζεται από ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον, με μοντέρνο σχεδιασμό και άρτια οργανωμένη ανάπτυξη. Το οικόπεδο, έκτασης 595 τ.μ., έχει πρόσωπο περί τα 20 μέτρα και εφάπτεται χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία έναντι άλλων ακινήτων που βρίσκονται στην περιοχή.

 

Επιπλέον, στον Δήμο Έγκωμης και συγκεκριμένα στην περιοχή «Χρυσοβαλάντου», ξεχωρίσαμε μεγάλο οικιστικό οικόπεδο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €240.000. Το ακίνητο, εφάπτεται της οδού Πρεβέζης και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.
 

 
Το οικόπεδο έχει πρόσωπο περί τα 34 μέτρα, ενώ το μεγάλο εμβαδόν (866 τ.μ.) σε συνδυασμό με τον υψηλό συντελεστή δόμησης (90%) που διαθέτει, προσφέρουν στον εν δυνάμει επενδυτή ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανάπτυξης, όπως ανέγερση πολυκατοικίας ή/και σειράς κατοικιών. Επιπρόσθετα, η κλίση του εδάφους του οικοπέδου, επιτρέπει την κατασκευή υπόγειων χώρων καθώς και υπόστεγου που θα χρησιμοποιείται ως καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, τέσσερα οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται νότια του Σταδίου ΓΣΠ, στον Στρόβολο, κοντά στο εμπορικό κέντρο “Mall of Cyprus”.
 

 Τα ακίνητα, διατίθενται σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €185.000 και φθάνουν μέχρι και τις €216.000, και προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το κέντρο της πρωτεύουσας καθώς και τις γύρω περιοχές. Εφάπτονται αδιέξοδου δρόμου, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022, στις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας