O διεθνούς φήμης Jim Lawless αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας

Η αβεβαιότητα, ο γρήγορος μετασχηματισμός, η υβριδική/απομακρυσμένη εργασία, η μηχανική μάθηση, οι μετατοπίσεις στις κοινωνικές συμπεριφορές και ο ανταγωνισμός για το ταλέντο έχουν καταστρέψει τελικά το παλιό μοντέλο «μηχανικής» διοίκησης και ελέγχου του οργανισμού.

Οι ενέργειες πλέον στρέφονται στην οικοδόμηση ευέλικτων και έξυπνων οργανισμών οι οποίοι θα εδράζονται στο σκοπό, το πάθος και την απόδοση. Αυτό απαιτεί μια ριζική μετατόπιση της νοοτροπίας και των δεξιοτήτων για τους διευθύνοντες συμβούλους, τους ηγέτες των ομάδων και τα μέλη της ομάδας. Πρόκειται για μια συναρπαστική αλλαγή για τους ειδικούς ταλέντων - την κοινότητα HR. Ένα νέο, πρωτοποριακό έδαφος στην πολιτιστική αλλαγή, που απαιτεί θαρραλέες αποφάσεις. Η επιβράβευση της επιτυχίας είναι τεράστια και το κόστος της αποτυχίας ανυπολόγιστο.

Για επιτυχημένες στρατηγικές που θα εμπνεύσουν το προσωπικό, καταρτίζοντας στόχους, πάθος, απόδοση και το μέλλον της εργασίας, θα μιλήσει ενώπιον του 20ου Leadership & HR Management Conference ο διεθνούς φήμης Jim Lawless.

Ο Jim Lawless είναι ένας από τους κορυφαίους ομιλητές και συμβούλους επιχειρήσεων παγκοσμίως, ο οποίος έχει οδηγήσει ηγέτιδες επιχειρήσεις στη διαδικασία αλλαγής και προσαρμογής, αλλά και έχει εμπνεύσει ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών να υπερβούν τις δυσκολίες, να αναλάβουν «έξυπνα» ρίσκα, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις.  Ψηφίστηκε ως # 1 motivational speaker εκτός των ΗΠΑ για το 2021, εμπνέοντας περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε πέντε ηπείρους μέσω των παρουσιάσεών του. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της transformation architects Symmetry, ο Jim είναι κορυφαίος στοχαστής και ασκούμενος στην οικοδόμηση του μέλλοντος της εργασίας. Με την ομάδα του, ο Jim έχει συμβάλει στη μετατροπή διεθνών οργανισμών, εταιρείες ταχείας ανάπτυξης και Ολυμπιακές ομάδες. Επίσης, είναι ο συγγραφέας του διεθνούς best seller “Taming Tigers” (Random House).

Ο Jim τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης για την ενέργειά του, το χιούμορ, δέσμευση και τη διαρκή επίδρασή του στη νοοτροπία και τη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

20χρoνα

Το Συνέδριο Leadership & Human Resource Management, που διοργανώνεται από την IMH και την PwC Κύπρου, αποτελεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού στην Κύπρο. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις, την τεχνογνωσία και να συνδυάζει τις γνώσεις οργανισμών από όλο τον κόσμο με τις τοπικές γνώσεις και πρακτικές, παραθέτοντας πρακτικά παραδείγματα και μελέτες πρακτικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη που μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στους δικούς τους οργανισμούς. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ηilton Nicosia, στις 09:00.

Φέτος το συνέδριο Leadership & Human Resource Management διοργανώνεται για 20ή χρονιά, με την IMH και την PwC Κύπρου να στοχεύουν στην λεπτομερή ανάλυση της ουσίας σε ό,τι αφορά την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και την δημιουργία ανάπτυξης μέσω της ηγεσίας. Τι αποφέρει σε έναν οργανισμό ένας καλύτερος χώρος εργασίας και πώς η παροχή κινήτρων στους εργαζομένους μπορούν να συμβάλουν σε ένα επιτυχημένο μετασχηματισμό καθώς και σε μια καλύτερη κοινωνία; Η καλλιέργεια ταλέντων, η δημιουργικότητα, η διαχείριση αλλαγών, η ένταξη, η κουλτούρα πολιτισμός είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος για το μέλλον της ηγεσίας και της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών κατάρτισης και ανάπτυξης, επαγγελματιών Εργασιακών Σχέσεων, συμβούλων Διοίκησης και HRM, καθώς και Διευθύνοντες Συμβούλους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτερα στελέχη εταιρειών σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών ΜμΕ, της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μπορείτε να δηλώσετε εγγραφή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: PwC Κύπρου και ΙΜΗ

Χορηγοί: Ancoria Insurance, Safe Bulkers, Inc.

Υποστηρικτές: Advanced Management Solutions Ltd (AMS), Έργο Γραφεία Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

Conference Experience Sponsor: Conferience

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation