Στρατηγική συμφωνία Intergo Telecom με δίκτυο Orange

Η Intergo Telecom Ltd, δημιουργός της πλατφόρμας εταιρικών μηνυμάτων SMS.to εταιρικών και άλλων λύσεων τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια στρατηγική συμφωνία διασύνδεσης με την πολυεθνική εταιρεία Orange S.A. με παρουσία σε 26 χώρες.

Με τη συμφωνία, η εταιρεία μπορεί πλέον να παραδίδει μηνύματα SMS σε περισσότερους από 150 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας Orange S.A. στην Ευρώπη και την Αφρική, καθώς και σε πάνω από 500 εκατομμύρια συνδρομητές στις χώρες παρουσίας της και, πλέον, αποκτά διευρυμένη κάλυψη σε αυτές τις περιοχές.

Με τη νέα συμφωνία επιτυγχάνεται το ψηλότερο ποσοστό σωστής και τελικής παράδοσης μηνυμάτων με χαμηλό κόστος στις χώρες παρουσίας της Orange S.A. Ειδικά οι αγορές της Αφρικής με το υψηλό κόστος παράδοσης μηνυμάτων και την χαμηλή παραδοσιμότητα επιβάλλουν την συνεργασία με τοπικές εταιρείες.

Διαβάστε ακόμα: 

Μ. Αντωνίου: Η απόφαση που θα έπαιρνα αν ήμουν υπ. Οικονομικών 

Η έλλειψη προσωπικού και η ακτινογραφία της δεξαμενής των ανέργων 

Kyndryl: Το listing στη Νέα Υόρκη και η ισχυρή παρουσία στην Κύπρο 

Έτσι θα είναι ο εκθεσιακός χώρος του Κυπριακού Μουσείου (βίντεο) 

Τέσσερα εισοδηματικά ακίνητα από την Altamira Real Estate 

Επιχειρήσεις με πελάτες, τόσο στην Αφρική και την Ευρώπη συχνά συναντούν δυσκολίες παράδοσης μηνυμάτων SMS  στα κινητά των πελατών τους ακόμη και για σημαντικά θέματα όπως κωδικούς, υπενθυμίσεις κλπ. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη στην αποστολή και παράδοση μηνυμάτων SMS, τόσο ατομικά (One time Passwords, Transactional κλπ) όσο και μαζικά (Διαφημιστικά, ενημερωτικά κλπ) και μπορεί να βελτιώσει την παραδοσιμότητα και το προφίλ κόστους μηνυμάτων, τόσο τοπικά όσο και σε διεθνείς προορισμούς.

Η εταιρεία με έδρα την Πάφο, προσφέρει τεχνολογικές λύσεις τηλεπικοινωνιών και δημιουργεί πλατφόρμες και εφαρμογές προς αυτή την κατεύθυνση. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να απλοποιήσει και να φτιάξει προσβάσιμες υπηρεσίες για τις εταιρείες μέσω διαδικτύου.

Δουλεύοντας, αρχικά με SMS και Viber , αλλά με σχέδια για προσθήκη  στις δυνατότητες της μηνύματα μέσω WhatsApp και άλλων messengers, το SMS.to σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν όλες τις επικοινωνίες B2C σε μια εύκολη πλατφόρμα επικοινωνιών. Παρέχοντας ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο API (Gateway, Viber & WhatsApp Gateway), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με τα Workflows ή το λογισμικό CRM της εταιρείας, η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει και βοηθά την αποστολή μηνυμάτων.

H εταιρεία ήδη συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως Ασφαλιστικές, Πανεπιστήμια, Forex, Κυβερνήσεις, Υπεραγορές, Εταιρείες Delivery, Εταιρείες Χρηματοπιστωτικών Λύσεων και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://sms.to

 

 

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»