Kyndryl: Το listing στη Νέα Υόρκη και η ισχυρή παρουσία στην Κύπρο

Αυτόνομη πορεία αρχίζει η Kyndryl ως η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής τεχνολογικών υποδομών στον κόσμο, έχοντας ολοκληρώσει τον διαχωρισμό της (spinoff) από την IBM και αρχίσει τη διαπραγμάτευση μετοχών ως ανεξάρτητη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Με ισχυρή βάση
Στην Κύπρο, η Kyndryl ξεκινάει με μια ισχυρή εγκατεστημένη βάση, υποστηρίζοντας με την τεχνογνωσία και τους εξειδικευμένους τεχνικούς της, τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε βασικούς κλάδους, όπως ο χρηματοοικονομικός, οι τηλεπικοινωνίες και το λιανεμπόριο. Ταυτόχρονα, η εταιρεία θα έχει συμμετοχή σε έργα ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου.

Διαβάστε ακόμη: Ολοκληρώνεται το spinoff της Kyndryl από την IBM

«Η Kyndryl ξεκινάει την πορεία της όντας ήδη ο σύμβουλος που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και με μια ομάδα με ασυναγώνιστη τεχνική κατάρτιση και πείρα», επεσήμανε ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, Managing Director της Kyndryl στην Ελλάδα και την Κύπρο, λίγο μετά το χτύπημα του Opening Bell του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.
 

Εκφράζοντας την τιμή του να ηγείται της Kyndryl στην κυπριακή και την ελληνική αγορά, ο κ. Λεωνιδόπουλος διαβεβαίωσε για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίων στους πελάτες της εταιρείας σε στενή συνεργασία με το ευρύτερο οικοσύστημα εταιρειών του κλάδου.

Ποια είναι η Kyndryl
Η Kyndryl είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας, με ετήσιο τζίρο $19,4 δισ., η οποία έχει διαχωριστεί από τις υπηρεσίες της IBM.

Αρχίζει την ανεξάρτητη πορεία της ως μια flat, fast «start-up» 90.000 ατόμων με στόχευση στην επιτυχία και την ανάπτυξη των πελατών της.

Διαβάστε ακόμα: 

Μ. Αντωνίου: Η απόφαση που θα έπαιρνα αν ήμουν υπ. Οικονομικών 

Η έλλειψη προσωπικού και η ακτινογραφία της δεξαμενής των ανέργων 

Έτσι θα είναι ο εκθεσιακός χώρος του Κυπριακού Μουσείου (βίντεο) 

Τέσσερα εισοδηματικά ακίνητα από την Altamira Real Estate 

Στρατηγική συμφωνία Intergo Telecom με δίκτυο Orange

Σημειώνεται ότι το μέγεθός της είναι δύο φορές μεγαλύτερο του πλησιέστερου ανταγωνιστή της.

Η εταιρεία διαθέτει μια παγκόσμια εγκατεστημένη βάση 4.600 πελατών σε 115 χώρες,  συμπεριλαμβανομένων 75 επιχειρήσεων από τη λίστα Fortune 100.

Κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο IP, με περισσότερες από 3.000 πατέντες για τη λειτουργία πολύπλοκων τεχνολογικών περιβαλλόντων.

Η Kyndryl διαχειρίζεται ζωτικής σημασίας περιβάλλοντα για πελάτες σε καίριους κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας σε 5 από τις 5 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες βάσει εσόδων από μίλια επιβατών, σε 4 από τις 5 μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής παγκοσμίως, το 52% του συνόλου των λιανικών πωλήσεων στον κλάδο υπεραγορών, το 45% του συνόλου των επιβατικών αυτοκινήτων, όπως επίσης το 49% των συνολικών κινητών συνδέσεων.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One