Αναβαθμίζοντας την εκπαιδευτική εμπειρία στη Σχολή Τυφλών με Epic 5G

Η επανάσταση που φέρνει το 5G αλλάζει την εκπαίδευση.

Ανοίγει σε παιδιά και μεγάλους νέους ορίζοντες. Οι υπερταχύτητες του 5G επιτρέπουν εξαιρετικά σταθερές συνδέσεις και άμεση αλληλεπίδραση, με τη διδακτική μορφή να παίρνει άλλες διαστάσεις.

Πόσο μάλλον για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οπτική αναπηρία: Φανταστείτε αν έχουν στα χέρια τους τη δύναμη του 5G, πόσα ακόμη μπορούν να μάθουν, να βιώσουν και να διδαχθούν.

Η Epic συνεργάζεται με τη Σχολή Τυφλών και με υπερταχύτητες 5G ξεκλειδώνει νέες προοπτικές για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η Epic υποστηρίζει ενεργά με δίκτυο 5G το σπουδαίο έργο της Σχολής Τυφλών. Προγράμματα, streaming, e-learning, δικτύωση, απαιτούν ταχύτητα και κάθε ανάγκη για ταχύτερη σύνδεση από την ομάδα της Σχολής Τυφλών εκπληρώνεται πλέον με τη βοήθεια της Epic.

Η αναγνώριση αντικειμένων μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές γίνεται σε πραγματικό χρόνο κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες τους λαμβάνουν την πληροφόρηση χωρίς καμία αναμονή.

Το 5G δίκτυο από την Εpic υποστηρίζει εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης όπως το Seeing AI app, που περιγράφει ακουστικά τα αντικείμενα που συναντά στο δρόμο του ένας μαθητής με οπτική αναπηρία. Έτσι τους διευκολύνει να εντοπίζουν αντικείμενα που βρίσκουν στο δρόμο τους και τους επιτρέπει να περιηγηθούν καλύτερα στον σχολικό χώρο. Το Epic 5G βοηθά τους εκπαιδευομένους με οπτική αναπηρία να εξερευνήσουν το περιβάλλον που βρίσκονται: η εφαρμογή με ταχύτητες 5G τους ενημερώνει άμεσα εάν βρίσκεται μπροστά τους ένα σκαλοπάτι, αν είναι σε μια βιβλιοθήκη, εάν έχει μπροστά τους έναν υπολογιστή ή με μια περιγραφή για ένα χώρο.

Με την υποστήριξη της Epic η οποία προσφέρει 5G συσκευές και ταχύτητες, η ταυτόχρονη πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις για εκμάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων της Σχολής Τυφλών ενισχύεται σημαντικά.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία μεταφράζεται σε ίσες ευκαιρίες και συμμετοχή απ’ όπου κι αν είμαστε, το No. 1 δίκτυο κινητής in test δίνει τα εφόδια για μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation