Την Τετάρτη το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 

InBusinessNews  11/06/2021 18:30
Την Τετάρτη το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 

Την Τετάρτη το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 

InBusinessNews  11/06/2021 18:30

Πραγματοποιείται την προσεχή Τετάρτη το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, συνεντεύξεων και τηλεφωνικών συνεντεύξεων και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2020.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αναφέρει ότι  στο συνέδριο θα συμμετέχουν πέραν των 420 σύνεδρων.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, ο Οργανωτικός Γραμματέας και Προεδρεύων του συνεδρίου, Πάνος Τσιολής τόνισε πόσο σημαντική υπήρξε η αποδοχή των μελών της ΠΣΕΑΔ, η οποία επιβεβαιώνεται από τις πλέον των 420 συμμετοχών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Κυριάκος Ανδρέου, ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσοι συμβάλλουν στη διοργάνωση του συνεδρίου, ενώ εξήρε το έργο της Θερμοκοιτίδας Ζωής, με την οποία όπως τόνισε υπάρχει κοινό όραμα: "Η Θερμοκοιτίδα Ζωής αποτελεί Ελπίδα Ζωής, ενώ οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μεριμνούν για την αξιοπρεπή διαβίωση στη συνέχιση της ζωής".

Σε ερώτηση για το ποια ακριβώς είναι τα συμφέροντα των μελών, τα οποία προστατεύει ο ΠΣΕΑΔ, ο κ. Ανδρέου υποστήριξε ότι είναι η προστασία τους απέναντι σε αντιδεοντολογική συμπεριφορά ασφαλιστικών εταιρειών , η βελτίωση της υπάρχουσας νομοθεσίας και κυρίως, η διαρκής εκπαίδευση κ προσωπική τους ανάπτυξη.

Κλείνοντας ο κ. Τσιολής τόνισε ότι ο ΠΣΕΑΔ επικεντρώνεται στην ανάδειξη προστιθέμενης αξίας του ρόλου του διαμεσολαβητή με χρήση νέων τεχνολογιών προς όφελος πάντα του καταναλωτή ενώ εξήρε το έργο του Συνδέσμου που πραγματοποίησε 15 εκπαιδευτικές ημερίδες εν μέσω κορωνοϊού γεγονός το οποίο επικρότησε και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (BIPAR).

Πηγή: ΚΥΠΕ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας