Διαδικτυακό Σεμινάριο από την Baker Tilly South East Europe και την Baker Tilly Ρωσίας για τις τελευταίες φορολογικές αλλαγές

  22/04/2021 16:30
Διαδικτυακό Σεμινάριο από την Baker Tilly South East Europe και την Baker Tilly Ρωσίας  για τις τελευταίες φορολογικές αλλαγές

Διαδικτυακό Σεμινάριο από την Baker Tilly South East Europe και την Baker Tilly Ρωσίας για τις τελευταίες φορολογικές αλλαγές

  22/04/2021 16:30

Η Baker Tilly South East Europe, σε συνεργασία με την Baker Tilly Ρωσίας, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία στις 22 Απριλίου  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα ‘’Τελευταίες φορολογικές ενημερώσεις στην Κύπρο και στην Ρωσία‘’.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe κ. Mάριος Α. Κλείτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly Ρωσίας κ. Alexander Malkov, με ένα σύντομο χαιρετισμό, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες επισημαίνοντας την σημαντικότητα αυτών των διαδικτυακών σεμιναρίων.

Κύριος ομιλητής της παρουσίασης για την Baker Tilly South East Europe ήταν ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου επικεφαλής του Φορολογικού τμήματος, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς τις τελευταίες εξελίξεις στο φορολογικό σύστημα, τις φορολογικές νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διάφορα άλλα φορολογικά ζητήματα και την εφαρμογή τους στη Κύπρο και στην Ρωσία.

Από την Baker Tilly Ρωσίας ομιλητές ήταν ο κ. Sergey Druzhinin, επικεφαλής του Φορολογικού τμήματος και ο κ. Andrey Vladimirov επικεφαλής του νομικού τμήματος που ανέλυσαν διάφορες φορολογικές ενημερώσεις στην Ρωσία και παρουσίασαν πρακτικές εφαρμογές της νομοθεσίας για τους πελάτες της Baker Tilly.
 

bakertillywebinar2

Με το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες όπου επιλύθηκαν διάφορες φορολογικές απορίες.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί την αρχή για μια σειρά σεμιναρίων που έχει σχεδιάσει η Baker Tilly South East Europe λαμβάνοντας υπόψη την δυσκολία στην πραγματοποίηση φυσικών σεμιναρίων και  την ανάγκη για ενημέρωση των πελατών και συνεργατών μας.

Σχετικά με την Βaker Tilly South East Europe:
Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων, οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή, υπό τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί μέσω 7 γραφείων σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία)  από 24 διευθυντές και περισσότερους από 350 επαγγελματίες. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας