Τεστ για COVID-19 και άλλες λοιμώξεις τώρα και στα Κλινικά Κέντρα Δειγματοληψίας

Το υπερσύγχρονο δίκτυο δειγματοληπτικών κέντρων της NIPD Genetics συνεχώς διευρύνεται παρέχοντας πλέον, σε νέες πολύ χαμηλές τιμές, όλες τις εξετάσεις για τον κορωνοϊό και άλλες λοιμώξεις στα νέα Κλινικά Κέντρα Δειγματοληψίας της NIPD Genetics στη Λευκωσία, τη Λάρνακα, τη Λεμεσό, τη Πάφο και την Αμμόχωστο.

Η NIPD Genetics, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, διαθέτει πλέον 15 σημεία δειγματοληψίας για τις εξετάσεις COVID-19 και άλλες λοιμώξεις σε όλη την Κύπρο. Το δίκτυο δειγματοληπτικών κέντρων επιτρέπει την άμεση πρόσβαση και ταχεία εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες εξετάσεων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προς όλους τους πολίτες. Η λήψη των δειγμάτων πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό που φέρει ειδικό εξοπλισμό και είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες του εξεταζόμενου.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, η NIPD Genetics καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως με την άφιξή τους στα δειγματοληπτικά κέντρα, να παραμένουν στο αυτοκίνητό τους (drive-thru testing) και να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας για άμεση εξυπηρέτηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δειγματοληψίας, θα πρέπει να παραμείνουν στο αυτοκίνητο και να φοράνε τη μάσκα προστασίας τους.

Ο τιμοκατάλογος για τα τεστ καθώς και οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των κέντρων δειγματοληψίας της NIPD Genetics είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.nipdlabs.com.cy. Περισσότερες πληροφορίες στο mytest@nipd.com και στο τηλέφωνο 77777730.

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη