Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Έρχεται το Pafos Innovation Institute (photos)

Η Πάφος επενδύει στην Καινοτομία και την Εκπαίδευση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα τελέσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Pafos Innovation Institute. Το Ακαδημαϊκό αυτό Ίδρυμα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Δήμου με το γνωστό Πανεπιστήμιο IDC Herzliya (Reichman University) του Ισραήλ και έχει στόχο την ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Έρευνας στην ευρύτερη περιοχή.

Το Pafos Innovation Institute, είναι Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα μεταπτυχιακού επιπέδου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει εγγραφεί και αναγνωριστεί από το Υπουργείο Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργεί υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του Πανεπιστήμιου IDC Herzliya (Reichman University), το οποίο θεωρείται πρωτοπόρο στον τομέα της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας.

Κατόπιν της νενομισμένης αξιολόγησης, το Ινστιτούτο έχει ήδη λάβει την έγκριση από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) για παροχή πτυχίου επιπέδου Master στον τομέα του Entrepreneurship and Innovation (Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας), ενώ σύντομα θα υποβάλλει αιτήσεις προς αξιολόγηση για την παροχή Masters και στους τομείς toy Water Management (Διαχείρισης Υδάτων), του Energy and Natural Resources (Ενέργειας και Φυσικών Πόρων), του Machine Learning and Data Sciences, του Food Security (Ασφάλεια Τροφίμων) και του Human-Computer Interaction.

Το Pafos Innovation Institute, ως Κυπριακό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα, έχει στόχο να προσελκύσει μεταπτυχιακούς φοιτητές από τον ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ιδιαίτερα από τις χώρες των τριμερών συνεργασιών, καθώς και από άλλες χώρες του Περσικού Κόλπου, των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Δειτε Επισης

Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP
Ενισχύουν τον κοινωνικό διάλογο προς διασφάλιση της ομαλότητας και της σταθερότητας στα εργασιακά
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να είναι σε θέση να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο»
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα