Σ. Χριστοφόρου: Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες επιβίωσαν μέσα στην πανδημία

Σ. Χριστοφόρου: Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες επιβίωσαν μέσα στην πανδημία

Σ. Χριστοφόρου: Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες επιβίωσαν μέσα στην πανδημία

Η ομαλότητα στα δικαστήρια πλήγηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό λόγω της πανδημίας, ανέφερε στο Παγκύπριο Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ο Στυλιανός Χριστοφόρου, Managing Partner της Stylianos N. Christoforou & Co. LLC. 

RELATED ARTICLES


Ο απαρχαιωμένος τρόπος λειτουργίας τους, κατά τον οποίο δεν υπάρχει σε κανένα σημείο η έννοια της τεχνολογίας ήταν καταλυτικός κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας στην Κύπρο και ενώ όλες οι επιχειρήσεις προσπαθούσαν να συμβαδίσουν με τις συνθήκες της εποχής, όπως εξήγησε.

Αντίθετα και σε ό,τι αφορά τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχουν τα δικηγορικά γραφεία παρουσιάστηκε αύξηση στο φόρτο εργασίας, για λόγους διαχείρισης του εργατικού δυναμικού και αξιοποίησης των σχεδίων της κυβέρνησης, καθώς και για θέματα προσωπικών δεδομένων.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουν δικηγορικά γραφεία σε επιχειρηματίες που επιλέγουν την Κύπρο ως επιχειρηματικό κέντρο, επίσης έχουν πληγεί, καθώς η πρόθεση για επενδύσεις έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Παρά ταύτα, τα μηνύματα για την εποχή μετά την πανδημία είναι θετικά, όπως είπε ο Στυλιανός Χριστοφόρου.

Αναφερόμενος και στο θετικό της πανδημίας ο ίδιος είπε ότι, γνωρίσαμε ένα καινούργιο κόσμο, αυτόν της τεχνολογίας και της εξ αποστάσεως εργασίας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας