Η Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός του 10ου Nicosia Economic Congress

Δελτίο Τύπου  01/07/2020 12:30
Η Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός του 10ου Nicosia Economic Congress

Η Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός του 10ου Nicosia Economic Congress

Δελτίο Τύπου  01/07/2020 12:30
Η Alpha Bank Cyprus Ltd ήταν για ακόμη μία χρονιά Κύριος Χορηγός του Nicosia Economic Congress που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020. 

RELATED ARTICLES


 
Το Συνέδριο που φέτος συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης, είχε ως θέμα το νέο οικονομικό σκηνικό που δημιούργησε η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη και την Κύπρο. Διακεκριμένοι ειδικοί και αναλυτές έκαναν μία επισκόπηση της κρίσης που προκάλεσε το lockdown στην κυπριακή οικονομία, σκιαγράφησαν τις συνθήκες που χαρακτηρίζουν την επιστροφή στην κανονικότητα και προσδιόρισαν τις κυριότερες προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται για την πορεία της κυπριακής οικονομίας προς την ανάκαμψη.
 
Στο φετινό συνέδριο συμμετείχε ο κ. Νικόλας Μαυρογένης, Γενικός Διευθυντής Operations της Τράπεζας, με θέμα παρουσίασης “Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις”. Όπως ανέφερε ο κ. Μαυρογένης, “Οι επιχειρήσεις στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης και των αλμάτων στην τεχνολογία, είναι υποχρεωμένες να ξανασχεδιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο οποίος αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσδοκούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους Πελάτες τους”.
 
Το διαδικτυακό «παρών»- στο 10ο Nicosia Economic Congress έδωσαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες κυπριακές επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί, αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, καθώς και πολλά Στελέχη, Πελάτες και Συνεργάτες της Alpha Bank Cyprus Ltd.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας