Deloitte: Αναδείχθηκε Φορολογικός Οίκος της Χρονιάς στην Κύπρο

Για ακόμη μία χρονια, η Deloitte Κύπρου έχει αναγνωριστεί ως ο «Φορολογικός Οίκος της της Χρονιάς στην Κύπρο» (“Cyprus Tax Firm of the year”) για το 2020 από το διεθνούς φήμης περιοδικό Internatiοnal Tax Review (ITR) στα Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία 2020. Το ετήσιο Ευρωπαϊκό Βραβείο Φορολογίας απονέμεται για καινοτόμα, σύνθετα, και αποτελεσματικά έργα που ολοκληρώθηκαν από έναν οργανισμό.
 
Αυτή είναι πέμπτη φορά στα τελευταία οκτώ χρόνια που η Deloitte Κύπρου λαμβάνει αυτή την αναγνωρισμένη διεθνή διάκριση ως η κορυφαία φορολογική εταιρεία στην Κύπρο. Αυτό το σημαντικό επίτευγμα επιβεβαιώνει ότι η σκληρή δουλειά, η δέσμευση και οι κοινές αξίες των στελεχών της Deloitte, τοποθετούν την εταιρεία ως ηγέτη στον τομέα της.
 
«Το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία χρόνο με το χρόνο, είναι ένδειξη ότι είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να στηρίξουμε τους πελάτες μας για να αντιμετωπίσουν το συνεχώς εξελισσόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν την επένδυση που κάνουν οι επαγγελματίες Φορολογίας μας για να απλοποιήσουν τα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας μέσω προσαρμοσμένων και καινοτόμων λύσεων», σχολιάζει ο Πιερής Μάρκου, Επικεφαλής των Φορολογικών & Νομικών Υπηρεσιών της Deloitte Κύπρου.
 
«Στη Deloitte δεσμευόμαστε να παρέχουμε παγκοσμίως υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με την τελευταία τεχνολογία, στηρίζοντας τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν το ταχέως μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον», συνεχίζει ο κ. Μάρκου.
 
Στο δίκτυο της Deloitte στην Ευρώπη, έχουν απονεμηθεί φέτος 21 Ευρωπαϊκά βραβεία ITR, συμπεριλαμβανομένων των Φορολογικός Οίκος της Χρονιάς στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EΜΑΑ), Φορολογική Καινοτομία της Χρονιάς στην EΜΑΑ, καθώς και Οίκος της Χρονιάς σε θέματα Φορολογικής Συμμόρφωσης και Αναφοράς της Χρονιάς στην EΜΑΑ. Τα αποτελέσματα αυτά καταδεικνύουν ότι το δίκτυο της Deloitte επικεντρώνεται στην επίτευξη αριστείας στις υπηρεσίες που παρέχει, με στόχο τα αποτελέσματα να  έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation