RiseTech Pitching Sessions: Speak with Impact

Η RiseTech Media διοργανώνει το πρώτο RiseTech Pitching Session στη Λεμεσό και σας καλεί να παρευρεθείτε. Στόχος των συγκεκριμένων δωρεάν εκδηλώσεων είναι να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την παρουσίασή σας και να πάρετε συμβουλές πως να παρουσιάσετε την ιδέα ή την startup σας σε επενδυτές ή πιθανούς συνεργάτες. Καλεσμένος στην εκδήλωση για να παρουσιάσει ένα 40λεπτο «pitching masterclass» είναι ο Peter Hopwood. O Peter Hopwood έχει ζήσει σε 7 διαφορετικές χώρες και έχει εκπαιδεύσει επιχειρηματίες στο Ντουμπάι, Σαγκάη, Νέα Υορκη, Άμστερνταμ στο να αφηγούνται ξεκάθαρες ιστορίες που κάνουν τη διαφορά.
 
Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τη δική σας startup ή ιδέα και να πάρετε επανατροφοδότηση από διεθνούς φήμης ειδικούς, επενδυτές και άλλους επιχειρηματίες. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ελίζα Λουκαίδου, Διευθύντρια του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Deloitte θα παρουσιάσει τον επιταχυντή Ιδεών ARIS, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Ο ιδρυτής της RiseTech Media Panis Pieri αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση: “Το Κυπριακό οικοσύστημα καινοτομίας και startups στην Κύπρο έχει ανάγκη αυτές τις εκδηλώσεις ούτως ώστε οι νεαροί επιχειρηματίες να βελτιώσουν τις δεξιότητες παρουσίασης των ιδεών και προιόντων τους σε επενδυτές. Σε συνεργασία λοιπόν με το ARIS Accelerator αποφασίσαμε να αρχίσουμε αυτές τις δωρεάν εκδηλώσεις που συνδυάζουν ευκαιρίες δικτυώσης αλλά έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα παράλληλα. Οι εκδηλώσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα. Όταν κτίζεις μια νεοφυή επιχείρηση που θέλει να βγει σε παγκόσμιες αγορές, πρέπει να μπορείς να παρουσιάσεις στα Αγγλικά. Σας περιμένουμε!”
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο επιταχυντή ιδεών ARIS, που έχει ιδρυθεί από τη Deloitte και την Τράπεζα Κύπρου στην Λεμεσό, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 6.30μμ.
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή