To CIM σε εκπαιδευτική έκθεση στη Ρωσία με το Υπουργείο Παιδείας

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία την Κύπρο σε διεθνή έκθεση που διοργανώθηκε στην Μόσχα 8-10 Νοεμβρίου 2019, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού. Αξίζει να τονιστεί ότι το Cyprus Institute of Marketing ήταν και το μοναδικό ανώτερο κυπριακό Ίδρυμα που εκπροσώπησε την Κύπρο στην εν λόγω έκθεση.
 
Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, η αντιπροσωπεία του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School πρόβαλε την Κύπρο σαν εκπαιδευτικό προορισμό και ανέπτυξε στους υποψήφιους φοιτητές τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προγραμμάτων του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School. Περαιτέρω επισκέφθηκε σειρά τοπικών Πανεπιστημίων και προχώρησε στην σύναψη συμφωνιών για συνεργασία.
 
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School ότι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα που συμμετείχε στην Κυπριακή αντιπροσωπεία. Ήδη έχει καταρτιστεί πλάνο από το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School για επαφές με τοπικά Ιδρύματα για την όσο καλύτερη προετοιμασία και προβολή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.
 
Η εν λόγω αποστολή του CIM επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τον διεθνή και πρωτοποριακό χαρακτήρα του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School καθώς επίσης και την τεράστια συνεισφορά του στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή