Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Εxecutive Εducation - Neapolis University Pafos: Απαραίτητο προσόν ένα μεταπτυχιακό

Το Πανεπιστήμιο Νέαπολις Πάφου με πέντε Σχολές (Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής, Νομικών Επιστημών, Επιστημών Υγείας, Αρχιτεκτονικής Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, και Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών)  και δέκα Τμήματα προσφέρει σε συμβατική αλλά και εξ αποστάσεως μορφή πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα.  Όλα τα προγράμματα σπουδών βασίζονται στη φιλοσοφία του Πανεπιστημίου Νεάπολις για προσιτή αριστεία, ακαδημαϊκή αρτιότητα, σύγχρονη διδασκαλία και ανταποκρίνονται στις νέες προσκλήσεις, νέες συνθήκες και νέες τεχνολογίες.


Τα τρέχοντα πτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Λογιστική, Χρηματοοικονομικά και Τραπεζική, την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Ψυχολογία, τη Νομική, την Αρχιτεκτονική,  την Πολιτική Μηχανική και την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.


Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του πανεπιστημίου καλύπτουν μεταξύ άλλων επιστημονικά πεδία όπως τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Τουριστικά, Ναυτιλιακά, Τραπεζικά, Επενδυτικά και Χρηματοοικονομικά, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή,  και  Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων (Real Estate).


Τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να επιλέξει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανέφερε στην κάμερα του INBusinessNews η Δρ. Μιχαηλίνα Σιακαλλή, ακαδημαϊκό μέλος της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου.

Γιατί ένα στέλεχος να επιλέξει τα δικά σας προγράμματα?

Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις τόσο τα προπτυχιακά αλλά και τα μεταπτυχιακά συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας αφού όπου είναι δυνατόν εφαρμόζεται η πρακτική άσκηση συνδέοντας έτσι το Πανεπιστήμιο με την αγορά εργασίας. Επίσης  ένα μεγάλο μέρος των προγραμμάτων μας έχει πιστοποιηθεί και από διάφορα επαγγελματικά σώματα όπως  το ETEK, RICS, ACCA, είμαστε μέλος του EFMD γεγονός που αποδεικνύει  περίτρανα την ποιότητα, την ανταγωνιστικότητα των προγραμμάτων μας  και τη σύνδεση τoυ ακαδημαϊκού κόσμου με την αγορά εργασίας.


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις προφέρει προγράμματα ύψιστης ακαδημαϊκής ποιότητας, στελεχώνεται από αξιόλογο και  καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό με ερευνητική δραστηριότητα και ανθρωποκεντρικό πνεύμα διδασκαλίας. Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις τόσο τα συμβατικά όσο και τα εξ αποστάσεως διδάσκονται όχι σε θεωρητική βάση αλλά με πρακτικά παραδείγματα μέσα από την αγορά εργασίας,  με μελέτες περίπτωσης  και χρήση πραγματικών δεδομένων της αγοράς.  Επίσης  κατά την διάρκεια του εξαμήνου  είναι προσκεκλημένοι  επαγγελματίες της αγοράς οι οποίοι παραχωρούν διαλέξεις και σεμινάρια ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το συνδυασμό των ακαδημαϊκών γνώσεων με  την άμεση εφαρμογή τους στην πραγματική αγορά.


Εν κατακλείδι, εκτός από τις εξειδικευμένες  άριστες ακαδημαϊκές γνώσεις που αποκτά  ένας φοιτητής εν μέσω όλης της ακαδημαϊκής του εμπειρίας αναπτύσσονται και τα "soft  skills" που εφοδιάζουν ένα στέλεχος με όσα χρειάζεται για να ανταπεξέλθει και να ξεχωρίσει στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Πόσο αυξάνονται οι ευκαιρίες ανέλιξης για ένα στέλεχος σήμερα που αποφασίζει να επενδύσει σε ένα μεταπτυχιακό τίτλο ή ένα επιπλέον πτυχίο?

Στη σημερινή δική μας κοινωνία η κατοχή ενός μεταπτυχιακού τίτλου δεν είναι ένα επιπλέον προσόν αλλά ένα απαραίτητο προσόν. Τα υφιστάμενα προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι  προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις του κάθε κλάδου και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εργασίας.  Τα προγράμματα του Πανεπιστήμιου Νεάπολις ιδιαίτερα τα μεταπτυχιακά ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων προσφέροντας όμως  εξειδικευμένες και στοχευόμενες γνώσεις σε συγκεκριμένους τομείς που σίγουρα είναι αυτό που χρειάζεται ένας στέλεχος με εμπειρίες πραγματικής αγοράς για να ανελιχτεί και να καταξιωθεί επαγγελματικά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nup.ac.cy

 
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους