Ηχηρά ονόματα στο 4th Cyprus International Investors Summit

Ηχηρά ονόματα περιλαμβάνονται στον κατάλογο των ξένων international delegates, οι οποίοι αναμένεται να αφιχθούν στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στο 4ο Cyprus International Investors Summit που διοργανώνει ο Invest Cyprus και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις  27-29 Ιουνίου 2019, στο Parklane Spa & Resort, στη Λεμεσό. 
 
Στην Κύπρο, για το εν λόγω συνέδριο αναμένεται να φτάσουν περισσότεροι από 150 international delegates, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 20 χώρες. Έμφαση, εξάλλου, δόθηκε, σε συνέδρους από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Ινδία, η Κίνα (Χονγκ Κονγκ), η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, το Βιετνάμ, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ελλάδα, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Ισλανδία, η Αίγυπτος, ο Λίβανος, το Ισραήλ, η Νότιος Αφρική, χώρες του Αραβικού Κόλπου καθώς επίσης και άλλες χώρες την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα: Πουλήθηκε η υπεραγορά «Ορφανίδης» στην Πάφο

Διαβάστε ακόμα: Φίλιππος Αριστοτέλους: Από δικηγόρος, σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας
 
Ειδικότερα, το 4ο Cyprus International Investors Summit αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, όπως δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, Family Offices, Επιχειρήσεις παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, Venture Capital Firms, Asset Managers, Fund Managers,Private Equity Firms. Wealth Management Firms και  επενδυτικές τράπεζες.
 
Στόχος του συνεδρίου είναι η προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, ως περιφερειακού κέντρου heaquartering και ως μιας ελκυστικής λύσης για τη διαχείριση κεφαλαίων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων στην Ευρώπη. Ενώπιον τον ξένων συνέδρων θα τεθούν οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος, έτσι ώστε και οι ίδιοι να μεταφέρουν στους διεθνείς πελάτες τους τις πληροφορίες αναφορικά με το ελκυστικό πακέτο της χώρας μας.
 
Στα πλαίσια του συνεδρίου, θα λάβει χώρα και έκθεση που θα παρουσιάσει σημαντικές και ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες από τον κλάδο των ακινήτων στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα. 
 
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:

Τράπεζα Κύπρου, PwC Κύπρου, KPMG, Ελληνική Τράπεζα cdbbank, και Astrobank.
 
Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης της Κύπρου όπου μπορούν να προσφέρουν επενδυτικές λύσεις:

  • Aphrodite Hills
  • Ayia Napa Marina
  • Citrine Estates
  • Cyfield Group of Companies
  • C&A Toumazis Ltd
  • Giovani Group
  • Karma Group
  • Korantina Homes
  • Leptos Estates
  • Marfields
  • OIKOS Group
  • Pafilia
  • Property Gallery

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή κατά της Δημοκρατίας για το κούρεμα
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας