Κάθοδος ξένων delegates για το 4ο Cyprus International Investors Summit

Αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Ιουνίου, η άφιξη στην Κύπρο μεγάλου αριθμού ξένων, εν όψει του 4ου Cyprus International Investors Summit, στόχος του οποίου είναι η προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, ως περιφερειακού κέντρου heaquartering και ως μιας ελκυστικής λύσης για τη διαχείριση κεφαλαίων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων στην Ευρώπη. 
 
Πέραν των 150 international delegates, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 20 χώρες,  αναμένεται να αφιχθούν τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 4o Cyprus International Investors Summit, που διοργανώνει ο Invest Cyprus. Το εν λόγω συνέδριο  που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, είναι προγραμματισμένο για τις 27-29 Ιουνίου 2019, στο Parklane Spa & Resort, στη Λεμεσό.
 
Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν από πρώτο χέρι στους ξένους οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος, έτσι ώστε και οι ίδιοι να μεταφέρουν στους διεθνείς πελάτες τους τις πληροφορίες αναφορικά με το ελκυστικό πακέτο της χώρας μας,
 
Ο Invest Cyprus, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, και ο Επικεφαλής Επιστήμονας για την Έρευνα και την Καινοτομία Κυριάκος Κόκκινος θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις στον τομέα τους.
Αντίστοιχα, η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου και ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος θα δώσουν το παρόν τους συνεδριακό κομμάτι του Summit, προκειμένου να παρουσιάσουν το παράδειγμα της Κύπρου μέσα από συζήτηση με τους Mark O’Neil, President της Columbia Shipmanagement και Andy Choy, President του ICRCyprus Group/ Property President, Altira Macau και Mocha Clubs. Στο συνέδριο επίσης θα γίνουν παρουσιάσεις για τα πλεονεκτήματα του τομέα των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο και τους παράγοντες που καθιστούν το νησί ανταγωνιστικό στον τομέα του headquartering.
 
Στα πλαίσια του συνεδρίου, θα λάβει χώρα και έκθεση που θα παρουσιάσει σημαντικές και ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες από τον κλάδο των ακινήτων στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα. 
 
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:
Τράπεζα Κύπρου, PwC Κύπρου, KPMG, Ελληνική Τράπεζα cdbbank, και Astrobank.
 
Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης της Κύπρου όπου μπορούν να προσφέρουν επενδυτικές λύσεις:
  • Aphrodite Hills
  • Ayia Napa Marina
  • Citrine Estates
  • Cyfield Group of Companies
  • C&A Toumazis Ltd
  • Giovani Group
  • Karma Group
  • Korantina Homes
  • Leptos Estates
  • Marfields
  • OIKOS Group
  • Pafilia
  • Property Gallery

Δειτε Επισης

Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού