Πουλήθηκε η υπεραγορά «Ορφανίδης» στην Πάφο

Πουλήθηκε η υπεραγορά «Ορφανίδης» στην Πάφο

Πουλήθηκε η υπεραγορά «Ορφανίδης» στην Πάφο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Πάφο η δημοπράτηση του ακινήτου της πρώην υπεραγοράς «Ορφανίδη» στην Πόλη Χρυσοχούς, αφού κατά την ορισμένη διαδικασία πλειστηριασμού βρέθηκε προσφοροδότης για να καλύψει την απαιτούμενη τιμή του €1.3 εκατομμυρίου. 

RELATED ARTICLES

 
Πρόκειται για μία ακόμα πρώην υπεραγορά της πάλαι ποτέ κραταιάς αλυσίδας υπεραγορών που οδεύει προς το να βρει το νέο της κάτοχο, με σκοπό την ανάπτυξη μίας νέας επένδυσης. 

Διαβάστε ακόμα: Ηχηρά ονόματα στο 4th Cyprus International Investors Summit

Διαβάστε ακόμα: Φίλιππος Αριστοτέλους: Από δικηγόρος, σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας
 
Ολόκληρο το ποσό σε 20 ημέρες
 
Το ακίνητο είχε περιέλθει στην κυριότητα της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως (CDB Bank), μετά που οι υπεραγορές Ορφανίδη τέθηκαν υπό εκκαθάριση, ώστε να εκποιηθεί και να καλυφθούν οφειλές της αλυσίδας προς τους πιστωτές της.
 
Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης ήταν €1.372.000 και σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, το ποσό καλύφθηκε επακριβώς.  
 

Σε πρώτο στάδιο ο ενδιαφερόμενος αγοραστής -τα στοιχεία του οποίου διαφυλάσσονται μέχρι να τελεσφορήσουν οι διαδικασίες- έχει καταβάλει την απαιτούμενη προκαταβολή και αυτό που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσφορά, είναι να καταθέσει ολόκληρο το ποσό εντός διαστήματος 20 ημερών.
 
 
Κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού υπήρξε ακόμα ένας προσφοροδότης που εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το ακίνητο, ωστόσο, η προσφορά του δεν λήφθηκε υπόψη, αφού δεν συνοδευόταν από το ανάλογο αντίτιμο, δηλαδή την αρχική προκαταβολή που καταβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Συνολικής έκτασης 22.743 τ.μ.
 
Το ακίνητο στην Πόλη Χρυσοχούς (Ματσικορίδια), στο οποίο βρίσκεται και η πρώην υπεραγορά, είναι συνολικής έκτασης 22.743 τ.μ. Η πρώην υπεραγορά «Ορφανίδη» καταλαμβάνει έκταση 2.635 τ.μ. και εμπίπτει τόσο σε Εμπορική όσο και σε Οικιστική Ζώνη. Οι κλειστοί χώροι ανέρχονται στα 1.610 τ.μ. και το υπόγειο στα 800 τ.μ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας