Η iSPIRAL στηρίζει την προσπάθεια καταπολέμησης απάτης

Η iSPIRAL στήριξε ως χορηγός το Cyprus Anti-Fraud Conference το οποίο πραγματοποιήθηκε στις  14 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση συνέβαλε  στην ενίσχυση της γνώσης κι εμπειρίας των συμμετεχόντων κατά της απάτης, με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική πάταξη της διαφθοράς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.  Με τη παρουσία διεθνή ομιλητών συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης της απάτης,  όπως  και οι σύγχρονες τεχνικές καταπολέμησής της.

Ουσιαστικό ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια διαδραματίζει η τεχνολογία και οι εξελιγμένες λύσεις αυτοματοποίησης.  Στα  πλαίσια του συνεδρίου η iSPIRAL παρουσίασε τις  λύσεις Premium AML & KYC Compliance Solution και Governance Risk and Compliance Software, δυναμικά εργαλεία τα οποία διαχειρίζονται τις ανάγκες συμμόρφωσης των οργανισμών και συνεισφέρουν στην  αναγνώριση περιστατικών  απάτης που προκύπτουν από επιχειρηματική δράση. Οι εφαρμογές των λύσεων βασίζονται σε πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία είναι σε  θέση να εστιάσει σε βάσιμες υποψίες για ύποπτη και ασυνήθιστη επιχειρηματική συμπεριφορά που παραπέμπει σε απάτη. Οι λύσεις είναι σε θέση ακόμα να ενσωματώσουν μοντέλα τα οποία να  προβλέπουν περιστατικά απάτης σε σχέση με επαναλαμβανόμενα μοτίβα ενεργειών και  δράσεων.

Η  αυτοματοποίηση που προσφέρουν οι πλατφόρμες  Premium AML & KYC Compliance και Governance Risk and Compliance Software συνδράμουν στη προσπάθεια των οργανισμών να αναγνωρίσουν και να καταπολεμήσουν την διαφθορά και ως  RegTech  εταιρεία, η iSPIRAL γίνεται σύμμαχος των οργανισμών στη προσπάθεια αυτή. 

Οι λύσεις έχουν έχουν εφαρμοστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Ελεγκτικά και Δικηγορικά Γραφεία, εταιρείες FOREX, Τράπεζες, Payment System Providers, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, Φορείς και Οργανισμούς Δημοσίου Τομέα και Τηλεπικοινωνιών.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation