ΓΝΩΡΑ: Με μετοχικές αλλαγές το 2018

Ένα πρωτοποριακό σχέδιο διεύρυνσης της ιδιοκτησιακής βάσης της εταιρείας με δικά της στελέχη δημιουργεί νέα δυναμική, αλλά και ψυχολογία στη ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας, η οποία καλωσόρισε τρεις δικούς της ανθρώπους στη μετοχική της δομή. 

Το σχέδιο, που διαμόρφωσε για λογαριασμό της ΓΝΩΡΑ η PwC, προβλέπει σταδιακή μείωση του ποσοστού συμμετοχής των ιδρυτών της εταιρείας, του διευθύνοντος συμβούλου Ανδρέα Χατζηκυριάκου και του γενικού διευθυντή Πάμπου Κασκάνη, με την προσθήκη νέων μετόχων από το δυναμικό της εταιρείας. Η αρχή έγινε με την προσθήκη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΓΝΩΡΑ, της διευθύντριας επικοινωνίας Σύλβιας Καρακατσάνη και των managing communication consultants Χαράλαμπου Ρωσίδη και Κύπρου Χατζηαθανασίου.

Το σχέδιο είναι δυναμικό και κάθε δύο χρόνια θα αξιολογούνται νέα στελέχη της εταιρείας για το ενδεχόμενο να τους προταθεί συμμετοχή στη μετοχική δομή της εταιρείας, αλλά και για να αυξηθεί περαιτέρω το ποσοστό συμμετοχής υφιστάμενων μετόχων, πλην των ιδρυτών.

Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά σε πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Ο στόχος που τέθηκε για συνέχιση της αποτελεσματικότητας και παροχής της ίδιας ποιότητας υπηρεσιών στα διαδικτυακά και ψηφιακά μέσα, επιτεύχθηκε μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού και συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ, Ανδρέας Χατζηκυριάκος, το 2018 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς 15 χρόνια από την ίδρυσή της, εισέρχεται σε μία νέα περίοδο. Τόνισε ότι απώτερος στόχος της εταιρείας παραμένει η στήριξη των πελατών της ώστε να αξιοποιούν τις ευκαιρίες και να αντιμετωπίζουν τις όποιες πιθανές προκλήσεις, ενεργώντας άμεσα και αποτελεσματικά, προκειμένου να διασφαλίζουν και να προστατεύουν την εικόνα και τη φήμη τους.

«Αυτό που αλλάζει είναι το περιβάλλον, μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και οι δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες», διευκρίνισε ο κ. Χατζηκυριάκος. «Οφείλουμε να παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στον τομέα μας, να αναζητούμε νέα κανάλια και να ανιχνεύουμε έγκαιρα το τοπίο, τόσο για μας όσο και για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ακόμα.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή