Νέο επιχειρηματικό κέντρο της Regus στη Λεμεσό

Το νέο επιχειρηματικό της κέντρο Victory House που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 205, στη Λεμεσό, εγκαινίασε η Regus, την Παρασκευή 8 Ιουλίου. 

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού  κόσμου και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις προοπτικές και την δυναμική της Κυπριακής οικονομίας και τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας στην Κύπρο σημείωσε στην ομιλία της η Κατερίνα Μάνου, Περιφερειακή Γενική Διευθύντρια των Βαλκανίων. 

Η κυρία Παλάζη, Γενική Διευθύντρια για την Κύπρο τόνισε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στους επαγγελματίες το νέο επαγγελματικό κέντρο, όπως άνετους, άρτια εξοπλισμένους χώρους εργασίας, με εξειδικευμένες ομάδες υποστήριξης που προσφέρουν διοικητική βοήθεια και τους επιτρέπουν να δουλεύουν ευέλικτα και αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Victory House και να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά με μουσική, ποτό και πολύ καλή διάθεση.  

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας σημειώνεται ότι «το Victory House της πολυεθνικής εταιρείας Regus αποτελεί σήμερα τη νέα γενιά επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών σε σύγχρονες και δυναμικές επιχειρήσεις που επιθυμούν τον εργασιακό χώρο προσαρμοσμένο ακριβώς στις απαιτήσεις τους». Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «η δυνατότητα πρόσβασης στο κτίριο όλο το 24ωρο, καθώς και η παροχή των πιο σύγχρονων διαδικτυακών και τεχνολογικών εργαλείων στις εγκαταστάσεις του, το καθιστούν ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για χώρο επαγγελματικών εργασιών και συναντήσεων».

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή