EXPO CYPRUS 2015: Η επανεκκίνηση της αγοράς

«EXPO CYPRUS 2015 – Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου», η μεγαλύτερη εμπορική γιορτή του  τόπου μας ανοίγει τις πύλες της τον Μάιο του 2015. Την έκθεση διοργανώνει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμό, ενώ την διαχείριση της EXPO 2015 ανέλαβε η ΙΜΗ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος της έκθεσης είναι η προσέλκυση κυπριακών επιχειρήσεων τόσο βιομηχανικών όσο και εισαγωγικών από όλους τους κλάδους για να προωθήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και φυσικά να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.

Η EXPO CYPRUS έρχεται από τις 13 μέχρι τις 17 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης και θα είναι χωρισμένη σε πολυθεματικές ενότητες.  

Καινοτομία φέτος αποτελεί το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσει ειδικό ωράριο για τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις με εκθέτες ώστε να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις του τομέα τους, να εντοπίσουν τις νέες καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συμφωνίες. 

Στους επισκέπτες θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που θα παρουσιάσουν στην έκθεση προϊόντα και υπηρεσίες για το έπιπλο & διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικοδομικά υλικά, ανάπτυξη γης, συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τεχνολογία, ηλεκτρικές συσκευές, κήπος, αγροτικά μηχανήματα & εξοπλισμός, αυτοκίνητο – μοτοσυκλέτα, διακοπές σε Κύπρο και εξωτερικό, τρόφιμα & ποτά, παζαράκι, τέχνη ψυχαγωγία κ.α.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 30,000 επισκεπτών. 
 

Δειτε Επισης

Finvasia: Επιχειρηματικότητα και ενδοεπιχειρηματικότητα
Waste Wisely Cyprus: Οι βραβευθέντες καλύτερης Αφίσας και Φωτογραφίας
CBN Young Dragon Awards: Έρχονται για να επιβραβεύσουν τους νεαρούς «δράκους» του επιχειρείν
Οι μεγαλομέτοχοι 35+ εισηγμένων εταιρειών
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol