Φιλοξενία Πολωνών δημοσιογράφων από τον ΚΟΤ

Ομάδα Πολωνών δημοσιογράφων φιλοξένησε πρόσφατα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε μια περίοδο εκτός περιόδου τουριστικής αιχμής, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα αξιοθέατα της Κύπρου και με απώτερο στόχο την περαιτέρω προβολή του νησιού ως τουριστικού προορισμού, στο ευρύ κοινό της χώρας τους, μέσω της δημοσίευσης άρθρων για την Κύπρο σε τοπικές εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το πρόγραμμα φιλοξενίας περιελάμβανε εκδρομές σε διάφορα μέρη της Κύπρου, επισκέψεις σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους όπως και εκδρομή στον Ακάμα. Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία, λόγω και της καλοκαιρίας της εποχής, να επισκεφθούν διάφορες παραλίες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και Πάφου και να απολαύσουν την μοναδική ηλιοφάνεια, ενώ δεν δίστασαν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά του νησιού. Τέλος, το πρόγραμμα περιελάμβανε και επίσκεψη σε κυπριακό χωριό και παρακολούθηση της παρασκευής χαλουμιών αλλά και γευσιγνωσία Κυπριακού κρασιού.

Οι φιλοξενούμενοι του ΚΟΤ έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, τις καιρικές συνθήκες και γενικότερα τη συνολική τουριστική εμπειρία που προσφέρει η Κύπρος, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation