KPMG: Διακρίσεις και βραβεία για το προσωπικό

Για άλλη μια φορά, η KPMG Limited τίμησε τους αριστεύσαντες εκπαιδευόμενους λογιστές της για τις παγκόσμιες αλλά και τις παγκύπριες διακρίσεις τους στα μαθήματα των επαγγελματικών τίτλων του ACA και ACCA, σε τελετή που έγινε στα καινούργια γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό, στις 14 Δεκεμβρίου 2012. Με μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή απονεμήθηκε βραβείο στο Βελισάριο Μασούρα για την κατάκτηση της 5ης θέσης παγκόσμια για τη συμπλήρωση του Professional Stage και την απονομή του Casselton Elliott Prize από το ICAEW. Απονεμήθηκαν επίσης βραβεία στη Liana Lekishvili, η οποία κατέλαβε την 3η θέση παγκύπρια στις εξετάσεις  του ACCA και την 1η θέση στο μάθημα του P7, στην Olga Loginova, η οποία κατέλαβε την 3η θέση παγκύπρια στις εξετάσεις  ACCA, στην Kateryna Sokolova, η οποία πρώτευσε στα μαθήματα του F6 και F8 και στους Κωνσταντίνο Κυπριώτη, Viktoriya Perrin και Olena Loginova, οι οποίοι κατέλαβαν την 1η θέση στα μαθήματα του P2, P6 και F9 αντίστοιχα.

Στη λίστα των βραβευθέντων συμπεριλαμβάνονταν και οι τρεις ACA εκπαιδευόμενοι λογιστές που συμπλήρωσαν τις εξετάσεις τους καταλαμβάνοντας τον υψηλότερο μέσο όρο στην εταιρεία. Συγκεκριμένα, βραβείο απονεμήθηκε στο Γιώργο Αποστόλου, που πέτυχε τον υψηλότερο μέσο όρο σε όλα τα μαθήματα του ACA, στην Άντρια Γεωργιάδου για τα μαθήματα του Advanced Stage και στο Μιχάλη Καρατζιά για τα μαθήματα του Professional Stage.

Ένας νέος θεσμός βραβείων εισήχθηκε από φέτος, τα “People Awards”, τα οποία απευθύνονται στα μέλη του προσωπικού της εταιρείας που με τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους αποτέλεσαν παραδείγματα προς μίμηση. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Beyond the call of Duty» στη Χριστίνα Δημητρίου, «Leading by Example» στους Αναστάση Γιασεμίδη και Γιάννη Νικολάου και τέλος το βραβείο «Outstanding Team Financial Performance and Business Development» στην ομάδα που ηγείται ο Διοικητικός Σύμβουλος Σοφοκλής Σοφοκλέους.
Η σκληρή δουλειά των ατόμων αυτών, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που λαμβάνουν, αντανακλάται στις πιο πάνω άριστες επιδόσεις του προσωπικού της εταιρείας.

 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή