Κινεζικό χρήμα στη μηχανή της Quality Group

Μια μεγάλη εκστρατεία να αφήσει στο παρελθόν τις κακές ημέρες της οικονομικής κρίσης, της έλλειψης ρευστού και της παγωμένης αγοράς ακινήτων, επιχειρεί η Quality Group.

Η εταιρεία ανάπτυξης γης έπειτα από πολλά ταξίδια, επαφές και παρουσιάσεις στο εξωτερικό και δη στην Κίνα έχει εντοπίσει στρατηγικό συνεργάτη, προκειμένου να προχωρήσουν μεγάλα έργα που είχε στα σχέδια και αφορούν –βεβαίως- την κυπριακή αγορά.

Πιο πρόσφατη εξέλιξη σε σχέση με τη συνεργασία Quality και κινεζικής εταιρείας η συμφωνία για κατασκευή του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu Larnaca, το οποίο η κινεζική, κατασκευαστική εταιρεία συνδράμει οικονομικά.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο CEO και πρόεδρος της Quality Group, Σάββας Κάκος, τόνισε πως πλέον η εταιρεία προχωρεί σε πορεία ανάπτυξης μαζί με τους Κινέζους εταίρους της. Παράλληλα, σημειώνεται ότι η Quality έχει εδώ και δύο μήνες λειτουργήσει γραφείο αντιπροσωπείας στο Πεκίνο, με σκοπό την προσέλκυση Κινέζων αγοραστών για ακίνητα στην Κύπρο με δέλεαρ τα δημογραφικά κίνητρα που παρέχει η Πολιτεία.

Μάλιστα, ο κ. Κάκος τόνισε πως πολλοί είχαν την εταιρεία ξεγραμμένη, ωστόσο, με πολλή δουλειά κι έπειτα από πολλές επαφές στο εξωτερικό η επιχείρηση προχωρά μπροστά χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη της έλλειψης ρευστότητας να κρέμεται πάνω από την Quality. Σημειώνεται ακόμη η εταιρεία ετοιμάζει ιστοσελίδα στα κινέζικα, προκειμένου ευκολότερα να απευθύνεται σε δυνητικούς αγοραστές από τη χώρα.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας