Leptos Estates: Λανσάρει νέα ιστοσελίδα

Νέα ιστοσελίδα απέκτησε η Leptos Estates, εταιρεία ανάπτυξης γης και ακίνητων στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά. Η εταιρεία τονίζει ότι η νέα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για την βελτίωση της φιλικότητας προς τον χρήστη και την πιο εύστοχη παρουσίαση των πληροφοριών. 

«Με προσαρμογή για όλες τις συσκευές η νέα ιστοσελίδα είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας, της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας της ομάδας Μάρκετινγκ της Leptos Estates και της WebTheoria Ltd κατά τους τελευταίους έξι μήνες.

«Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα. Ο στόχος μας με αυτή τη νέα ιστοσελίδα είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας έναν ευκολότερο τρόπο να μάθουν για το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας μας και τις άλλες δραστηριότητες μας. Θέλουμε με τη νέα μας ιστοσελίδα να έρθουμε πιο κοντά με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους φίλους μας και σε αυτό είμαστε σίγουροι» δήλωσε ο Σάκης Χατζηαλεξάνδρου, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Λεπτός.

«Ελπίζουμε να βρείτε ότι η νέα μας ιστοσελίδα έχει μια νέα μοντέρνα εμφάνιση, είναι εύκολη στη χρήση και είναι πολύ κατατοπιστική. Επίσης σε καθημερινή βάση θα γίνεται συστηματική ενημέρωση με κείμενα, ειδήσεις και καταχωρήσεις με θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας. Καλώς ήρθατε στην νέα μας ανανεωμένη ιστοσελίδα» δήλωσε ο κ Χάρης Χατζηπαναγιώτου συντονιστής ιστοσελίδων της Leptos Estates.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας