Panikos Livadiotis: Ετοιμάζει νέο κτήριο στη Λάρνακα

Ένα καινούργιο κτήριο στην καρδιά της Λάρνακας, ετοιμάζει ο όμιλος Panikos Livadiotis αψηφώντας τις δυσμενείς συνθήκες που καταγράφονται στην κυπριακή οικονομία ιδίως μετά το Eurogroup και τις σοβαρές επιπτώσεις του, μεταξύ άλλων και στον κλάδο των ακινήτων.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Κα Ρία Λειβαδιώτου τόνισε ότι: «Παρά τον ανηφορικό δρόμο για την ανάπτυξη του τομέα των ακινήτων ο όμιλος δεν πατάει φρένο, αλλά συνεχίζει με σοβαρότητα, συνέπεια και συντηρητικές αναπτύξεις όπως συνήθιζε κατά κόρον στη 41 ετών πορεία του. Ίσως η μοναδική εταιρεία στη Λάρνακα που συνεχίζει την ανάπτυξη εμπορικών και οικιστικών μονάδων  στις πιο προνομιούχες περιοχές της πόλης και επαρχίας».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο έργο RIA COURT 46, ένα μοντέρνο εξαώροφο κτήριο που βρίσκεται σε προνομιούχο περιοχή της Λάρνακας (κοντά στον Άγιο Λάζαρο). Μάλιστα είναι μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο και το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Το νέο έργο θα αποτελείται από 10 διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και ένα γωνιακό ευρύχωρο showroom 250 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο του κτηρίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι στον 6ο όροφο του κτήρίου θα δημιουργηθούν δύο ξεχωριστές βεράντες (roof gardens) όπου οι αγοραστές των δύο διαμερισμάτων του πέμπτου ορόφου (ρετιρέ) θα μπορούν να τις έχουν στη διάθεση τους απολαμβάνοντας τη θέα των Φοινικούδων και ευρύτερα της παραλίας της Λάρνακας.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας