Rightspace: Συμφωνίες εξαγωγής σε Τσεχία και Γαλλία

Συμφωνίες για παραγωγή και παράδοση μεταλλικών σκελετών σε εργολάβους, σε χώρες του εξωτερικού όπως Τσεχία και Γαλλία (St Tropez), έκλεισε πρόσφατα η εταιρεία Rightspace του ομίλου Phil. Andreou. H εταιρεία κλείνει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας στον τομέα της κατασκευής κτιρίων με μεταλλικό σκελετό ελαφριού τύπου, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στην κατασκευαστική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο.

Μετά τη συμφωνία για παράδοση σκελετών στο εξωτερικό, «η εταιρεία στοχεύει να τοποθετήσει την Κύπρο  πολύ ψηλά στον ευρωπαϊκό χάρτη  σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία, προσφέροντας αξία στην επένδυση», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Rightspace, σημειώνεται, απόκτησε και εγκατέστησε στους χώρους της την πιο προηγμένη τεχνολογία στον κόσμο του  σχεδιασμού και κατασκευής, της εταιρείας Framecad, με στόχο να μετατρέπει την αρχιτεκτονική έμπνευση σε εμπορική πραγματικότητα πολύ ταχύτερα και με χαμηλότερο κόστος. Η RightSpace εκτός από την εκτέλεση της διαδικασίας παραγωγής και ανέγερσης κατασκευών από μεταλλικό σκελετό δύναται να ολοκληρώσει την κατασκευή με δικό της προσωπικό και εγκεκριμένους υπεργολάβους.

«Η εταιρία RightSpace προσφέρει έναν μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, έχει συνάψει συνεργασίες  με υπεργολάβους ειδικευμένους στην κατασκευή μεταλλικών σκελετών και κατασκευαστικές εταιρείες ανάπτυξης γης αρχίζοντας την δημιουργία οικιστικών και εμπορικών κτιρίων με δυνατότητες κατασκευής πέραν του ενός ορόφου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για εσωτερικές και εξωτερικές επικαλύψεις, δαπέδων και οροφών είναι  απόλυτα σύμφωνα  με τους οικοδομικούς κανονισμούς και τα πρότυπα και είναι κατάλληλα για χρήση σε κατασκευές από μεταλλικό σκελετό», προστίθεται.

Name

Η φωτογραφία είναι από έργο της εταιρείας στο St Tropez
 

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα