Alexander Height: Γοργά βήματα προς την ολοκλήρωση

Το Σεπτέμβριο αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του μεγαλεπήβολου έργου της Lanitis Development, Alexander Heights.

Ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα μετά τις αποφάσεις του Μαρτίου για την οικονομία της χώρας, η εταιρεία προχωράει δυναμικά. Πηγαίνει και πάλι ενάντια στην κρίση συνεχίζοντας με γοργούς ρυθμούς την οικιστική ανάπτυξη Alexander Height η οποία βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του πολυτελούς θέρετρου Aphrodite Hills στη νοτιοανατολική πλευρά της Κύπρου.

Η όλη ανάπτυξη θα αποτελείται από 69 πολυτελή ακίνητα, 21 επαύλεις, 16 junior επαύλεις και 32 διαμερίσματα, κοντά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κυπριακών χωριών αλλά σε μοντέρνο σχεδιασμό.

Στην πρώτη φάση θα παραδοθούν 10 επαύλεις και οκτώ junior επαύλεις από τα οποία μεγάλο ποσοστό έχει ήδη πουληθεί. Συγκεκριμένα, 8 επαύλεις, δύο junior επαύλεις και δύο διαμερίσματα έχουν ήδη πουληθεί κατά κύριο λόγο σε Βρετανούς και Ρώσους πελάτες.
Η αξία της πρώτης φάσης του έργου αγγίζει τα € 46 εκ., ενώ η αξία των ακινήτων που έχουν ήδη πουληθεί πλησιάζει τα €19 εκ. Οι τιμές των ακινήτων κυμαίνονται από €476,500 έως €2,870,000.

Οι επαύλεις υπόσχονται αδιάλειπτη θέα προς τη Μεσόγειο, ενώ η κάθε μια διαθέτει ιδιωτική πισίνα, σε ευρύχωρους υπαίθριους χώρους και εντυπωσιακούς κήπους. Όλες οι κατοικίες σχεδιάστηκαν στο πρότυπο του «smart home» με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και διαθέτουν  υποδαπέδια θέρμανση, κρυφό κλιματισμό/θέρμανση, ηλεκτρονικά οικιακού αυτοματισμού και ένα διακριτικό σύστημα συναγερμού.
Το μεγαλύτερο ακίνητο πάντως προς το παρόν έχει αγοραστεί από Ρώσο επενδυτή.
Οι επαύλεις των τριών υπνοδωματίων έχουν έκταση 156 τ.μ., των τεσσάρων υπνοδωματίων 197 με 221τ.μ. και των πέντε υπνοδωματίων 242 με 264 τ.μ., επίσης διαθέτουν υπόγειο έκτασης από 66 έως 102τ.μ. Οι junior επαύλεις δύο ή τριών υπνοδωματίων έχουν έκταση από 137 έως 165 τ.μ. , ενώ τα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων έχουν έκταση από 99 έως 104 τ.μ. και των τριών υπνοδωματίων 120 τ.μ. όλα με μοναδική θέα στη θάλασσα ή το γήπεδο γκολφ.

Όπως είπε και ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ στο τμήμα Real Estate  της Lanitis Development Ανδρόνικος Αντωνίου, η ανάπτυξη του Alexander Height θα αποτελέσει το στολίδι του real estate στο Aphrodite Hills.
«Η Κύπρος εξακολουθεί να αποτελεί μια δημοφιλής επιλογή επένδυσης για πολλούς Βρετανούς στοχεύοντας στο επίπεδο των πέντε αστέρων, με υψηλή τουριστική υποδομή, υποδομή αναψυχής, μαρίνες, γήπεδα γκολφ, θεματικά πάρκα και πολλά άλλα», πρόσθεσε.


     Name

Name

Name

 

Name

 

Name

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας