Πήρε τις άδειες και προχωρά το μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Έγκωμη

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίησή της κάνει μία νέα μεγάλη ανάπτυξη, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τομέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: 

Π.Ο.Π. χαλλούμι με τσιμπημένη τιμή στα ράφια των υπεραγορών

Ν. Παμπακάς: Ανάρπαστα τα διαμερίσματα στο Castle Residences (video)

Η εταιρεία LAERTES HEALTH LTD ανακοίνωσε ότι στις 29 Αυγούστου 2022, ημερομηνία ορόσημο για τον τομέα της υγείας τόσο στη Λευκωσία όσο και γενικότερα στην Κύπρο, εξασφάλισε την απαραίτητη πολεοδομική άδεια για την κατασκευή του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κύπρο, σε συνδυασμό με το πιο άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αποκατάστασης του νησιού.


Αρχίζουν εργασίες το 2023

Πρόκειται για ένα νοσοκομείο, το οποίο θα ανεγερθεί δυτικά της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, σε εφαπτομένη γη που ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

 

Διαβάστε εδώ: Ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Έγκωμης

Σημειώνεται ότι οι εργασίες κατασκευής θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2023, με το «soft opening» να προγραμματίζεται για το 2025.

Σύγχρονες προδιαγραφές

Το έργο έχει σχεδιαστεί από τον κορυφαίο αρχιτεκτονικό οίκο HKS, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ειδίκευση στον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών νοσοκομείων, ενώ θα εξοπλιστεί και θα λειτουργεί με βάση τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

 

Το κέντρο αποκατάστασης θα διαθέτει ένα από τα πληρέστερα και πιο σύγχρονα τμήματα Ρομποτικής Αποκατάστασης, εφάμιλλο των πιο εξελιγμένων Κέντρων Αποκατάστασης διεθνώς και θα καλύψει άμεσα την απόλυτη έλλειψη ανάλογης μονάδας στην Κύπρο.

 

Τονίζεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά της Κύπρου έχει υπογραφεί συμφωνία με εταιρεία του εξωτερικού (Hospital Operator) για τη διαχείριση του Νοσοκομείου και του Κέντρου Αποκατάστασης.

Η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται με επιτυχία νοσοκομειακές μονάδες και κέντρα αποκατάστασης στην Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

 

Ομάδα με εμπειρία-Game Changer

H πολυπληθής ομάδα επαγγελματιών της Laertes Health Ltd, η οποία «τρέχει» το έργο, διαθέτει περισσότερα από 300 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών.

 

Παράλληλα, συμπληρώνεται από εξωτερικούς συνεργάτες που συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή, όπως η KPMG CY, η οποία λειτουργεί ως συντονιστής/σύμβουλος του έργου.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης