Πήρε τις άδειες και προχωρά το μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Έγκωμη

InBusinessNews  12/09/2022 06:30
Πήρε τις άδειες και προχωρά το μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Έγκωμη

Πήρε τις άδειες και προχωρά το μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Έγκωμη

InBusinessNews  12/09/2022 06:30

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίησή της κάνει μία νέα μεγάλη ανάπτυξη, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τομέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: 

Π.Ο.Π. χαλλούμι με τσιμπημένη τιμή στα ράφια των υπεραγορών

Ν. Παμπακάς: Ανάρπαστα τα διαμερίσματα στο Castle Residences (video)

Η εταιρεία LAERTES HEALTH LTD ανακοίνωσε ότι στις 29 Αυγούστου 2022, ημερομηνία ορόσημο για τον τομέα της υγείας τόσο στη Λευκωσία όσο και γενικότερα στην Κύπρο, εξασφάλισε την απαραίτητη πολεοδομική άδεια για την κατασκευή του μεγαλύτερου ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κύπρο, σε συνδυασμό με το πιο άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αποκατάστασης του νησιού.


Αρχίζουν εργασίες το 2023

Πρόκειται για ένα νοσοκομείο, το οποίο θα ανεγερθεί δυτικά της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, σε εφαπτομένη γη που ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

nosokomeioengominews

Διαβάστε εδώ: Ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Έγκωμης

Σημειώνεται ότι οι εργασίες κατασκευής θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2023, με το «soft opening» να προγραμματίζεται για το 2025.

Σύγχρονες προδιαγραφές

Το έργο έχει σχεδιαστεί από τον κορυφαίο αρχιτεκτονικό οίκο HKS, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ειδίκευση στον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών νοσοκομείων, ενώ θα εξοπλιστεί και θα λειτουργεί με βάση τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

nosokomeioengominews5

Το κέντρο αποκατάστασης θα διαθέτει ένα από τα πληρέστερα και πιο σύγχρονα τμήματα Ρομποτικής Αποκατάστασης, εφάμιλλο των πιο εξελιγμένων Κέντρων Αποκατάστασης διεθνώς και θα καλύψει άμεσα την απόλυτη έλλειψη ανάλογης μονάδας στην Κύπρο.

nosokomeioengominews2

Τονίζεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά της Κύπρου έχει υπογραφεί συμφωνία με εταιρεία του εξωτερικού (Hospital Operator) για τη διαχείριση του Νοσοκομείου και του Κέντρου Αποκατάστασης.

Η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται με επιτυχία νοσοκομειακές μονάδες και κέντρα αποκατάστασης στην Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

nosokomeioengominews3

Ομάδα με εμπειρία-Game Changer

H πολυπληθής ομάδα επαγγελματιών της Laertes Health Ltd, η οποία «τρέχει» το έργο, διαθέτει περισσότερα από 300 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών.

nosokomeioengominews4

Παράλληλα, συμπληρώνεται από εξωτερικούς συνεργάτες που συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή, όπως η KPMG CY, η οποία λειτουργεί ως συντονιστής/σύμβουλος του έργου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας