Η DG Jones & Partners κάνει έδρα την Κύπρο

InBusinessNews  03/08/2022 06:30
Η DG Jones & Partners κάνει έδρα την Κύπρο

Η DG Jones & Partners κάνει έδρα την Κύπρο

InBusinessNews  03/08/2022 06:30

Μετά από έξι δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στον χώρο των κατασκευών και δραστηριοποίηση σε τουλάχιστον 70 χώρες, η εταιρεία DG Jones προτίθεται να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο.

Μιλώντας στο InBusiness TV, o πρόεδρος της εταιρείας, Joseph S. Psaroulla, εξήγησε ότι το νησί μας μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής και το ανθρώπινο κεφάλαιο της Κύπρου μπορεί να αξιοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. 

Διαβάστε ακόμα: 

Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη: Συναρπαστικός ο ρόλος του Wealth Manager

Στηρίξτε το σημαντικό έργο του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Το νέο sushi spot που ήρθε στη Λευκωσία

Μεγαλύτερη πρόκληση στην εποχή μας είναι, κατά τον κ. Psaroulla, ο εν εξελίξει πόλεμος στην Ουκρανία. Ο ίδιος πιστεύει ότι η τρέχουσα κρίση θα οδηγήσει σε οικονομική ύφεση, με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών του πετρελαίου και των πρώτων υλών. Συνεπώς, ο κατασκευαστικός κλάδος, παγκοσμίως, οφείλει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.  

Η DG Jones είναι μια πολυγλωσσική εταιρεία, της οποίας το ανθρώπινο δυναμικό ομιλεί τουλάχιστον τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά, αραβικά) και στην οποία εργάζονται άνθρωποι πολλών εθνικοτήτων.

Ιδρύθηκε το 1962 στη Βηρυτό από τον Donald G Jones και επεκτάθηκε γοργά σε άλλες χώρες. Στο τιμόνι της εταιρείας βρίσκεται τα τελευταία δέκα χρόνια ο Joseph S. Psaroulla, ο οποίος εργάζεται στη DG Jones για περισσότερα από 40 χρόνια.

Δείτε τη συνέντευξη του Joseph S. Psaroulla στο InBusiness TV:

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας