Τα αποτελέσματα της MSCI για το 2021 είναι εδώ

Τα αποτελέσματα της MSCI είναι πλέον διαθέσιμα και το χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων της Consulco στο Λονδίνο έχει ξεπεράσει την αγορά ακινήτων του ευρύτερου Λονδίνου σε όλα τα χρονικά διαστήματα για 3, 5 και 10 χρόνια, επιτυγχάνοντας συνολική απόδοση 7,5% ετησίως από την έναρξή του.

Ο κ. Μάριος Χατζηρούσος, Managing Director of Consulco Group, σχολίασε «Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν δύσκολα για την αγορά ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του Brexit και της Covid-19, επομένως ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι το χαρτοφυλάκιό μας ξεπέρασε εντυπωσιακά το σημείο αναφοράς, κατά μία απόλυτη απόδοση της τάξεως του 4,24% ετησίως. Για εμάς, οι επενδύσεις είναι αλληλένδετες με τα αποτελέσματα».

Η απόδοση της Consulco έχει εξακριβωθεί από την MSCI, τον κορυφαίο πάροχο δεδομένων, δεικτών αγοράς και υπηρεσιών υποστήριξης κρίσιμων αποφάσεων για την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα, σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Το σύνολο δεδομένων του αντιπροσωπεύει 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτικά ακίνητα σε 30 χώρες, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, και πάνω από 450 δισεκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα εισηγμένα στο χρηματιστήριο, που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 170 εισηγμένες εταιρείες – ή ιδιωτικές εταιρείες με δημόσια οχήματα – κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΜΑΑ και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Όπως σχολίασε η Ευδοκία Γεωργίου, Financial Controller, «Η Διαχείριση Κινδύνων είναι υψίστης σημασίας για τη στρατηγική διαχείριση του Ομίλου. Η παρακολούθηση και η στενή διαχείριση της έκθεσης του Ομίλου στον κίνδυνο διευκολύνει την ικανότητά του να εντοπίζει έγκαιρα και να μετριάζει ουσιαστικά τους κύριους κινδύνους που σχετίζονται με τη δραστηριότητά του στον τομέα των ακινήτων, όπως η αγορά, η απάτη, η ρευστότητα, η ανάπτυξη, ο πιστωτικός κίνδυνος και ο κίνδυνος ενοικίασης.»

Ο David King, Director of Consulco Real Estate, πρόσθεσε «Εστιάζοντας σε πολυσύχναστες εμπορικές αρτηρίες στα κορυφαία χωριά του Λονδίνου, το χαρτοφυλάκιό μας αντιμετώπισε επιτυχώς την καταιγίδα Covid-19 με αποτέλεσμα να παραμένει σε ισχυρή θέση και να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού καθώς η οικονομία ανακάμπτει».

Η Consulco παρέχει τα δεδομένα της απόδοσής της στην MSCI από το 2010, επιτρέποντας στην MSCI να παρέχει απόλυτα και συγκριτικά στοιχεία απόδοσης σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες περιόδους, υπερβαίνοντας το σημείο αναφοράς τα τελευταία 11 χρόνια, από την ίδρυσή της.

Ως προς αυτό, ο κ. Μιχάλης Ταννούσης, Director of Investment Services, δήλωσε: «Κάθε επαρκώς ενημερωμένος και επαγγελματίας επενδυτής που έχει ήδη επενδύσει ή σχεδιάζει να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε από τα επενδυτικά ταμεία της Consulco στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα νιώσει σιγουριά κι εμπιστοσύνη χάρη στο σταθερά εξαιρετικό επενδυτικό μας ιστορικό, όπως επικυρώνεται για μία ακόμη φορά από την MSCI."

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας