Altamira: 10+ κατοικίες από €40.000 μέχρι €255.000 (photos)

Οικιστικά ακίνητα σε τιμές που αρχίζουν από €40.000 και φθάνουν μέχρι τις €255.000 έβαλε προς πώληση η Altamira μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

Τα ακίνητα αφορούν τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου και άλλα βρίσκονται σε πόλεις και άλλα σε χωριά.

Διαβάστε ακόμα: 

Το πλαφόν, η «αθέμιτη κερδοφορία» και ο πιθανός πανικός στην αγορά

Γιώργος Χρυσοχός: Ασφαλές καταφύγιο για επενδυτές η Κύπρος 

Μαζικό αίτημα για κατάργηση safepass σε επιχειρήσεις

Το InBusinessNews παρουσιάζει αναλυτικά τις κατοικίες, από την ακριβότερη μέχρι την φθηνότερη.

 

  • Μονοκατοικία στο χωριό Χόλη, Πάφος - €255.000

Πρόκειται για ισόγεια προκατασκευασμένη μονοκατοικία σε ήσυχη τοποθεσία στην Κοινότητα Χόλης στην Επαρχία Πάφου, σε απόσταση περίπου 250 μέτρων δυτικά του κεντρικού δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

 

Το ακίνητο έχει καλή πρόσβαση στα γειτονικά χωριά και στην τουριστική περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Το σπίτι κατασκευάστηκε πριν από 13 χρόνια και αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, κουζίνα / τραπεζαρία ως ενιαίος χώρος, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες.

Εξωτερικά αποτελείται από στεγασμένο χώρο στάθμευσης, μπάρμπεκιου και αυλή. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι περίπου 100 τ.μ..

Το σπίτι είναι άδειο και είναι κατάλληλο για εξοχική κατοικία.
 

  • Ανώγεια κατοικία στον Άγιο Νικόλαο, Λάρνακα - €250.000

Αφορά ανώγεια οικία στη συνοικία του Αγίου Νικολάου στο Δήμο Λάρνακας.

Βρίσκεται στη λεωφόρο Γεωργίου Γρίβα Διγενή, σε απόσταση 400 μέτρων νοτιοανατολικά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου και 80 μέτρων δυτικά του Κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού.

 

Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίος χώρος, τουαλέτα επισκεπτών, μπάνιο, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και τρεις σκεπαστές βεράντες.

Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 193 τ.μ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο έχει αποκτήσει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

 

  • Δύο σπίτια στην Ψιμολόφου, Λευκωσία – €210.000

Το ακίνητο αποτελείται από μια ισόγειο κατοικία και μια ημιτελή διώροφη κατοικία, στην κοινότητα Ψιμολόφου της επαρχίας Λευκωσίας.

Βρίσκεται σε απόσταση 460 μέτρων νότια από το κέντρο του χωριού και σε απόσταση 430 μέτρων νοτιοανατολικά από το Δημοτικό Σχολείο Ψιμολόφου.

 

Η ισόγεια κατοικία αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και κτίστηκε γύρω στο 1975. Ο εσωτερικός χώρος της κατοικίας είναι περίπου 120 τ.μ., οι σκεπαστές βεράντες είναι 15 τ.μ. και οι ακάλυπτες βεράντες είναι 17 τ.μ..

Η ημιτελής διώροφη κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Οι κατασκευαστικές εργασίες είναι στο 60%. Ο εσωτερικός χώρος της διώροφης κατοικίας είναι περίπου 180 τ.μ., οι σκεπαστές βεράντες είναι 23 τ.μ., η σοφίτα 14 τ.μ. και οι ακάλυπτες βεράντες 10 τ.μ..

  • Τρία διαμερίσματα στον Δήμο Στροβόλου, Λευκωσία - €130.000-€185.000 έκαστο

Προς πώληση τέσσερα διαμερίσματα σε ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου, στην επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκονται 560 μέτρα δυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου.

 

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ένα τριώροφο κτίριο κατοικιών με συνολικά επτά διαμερίσματα και βρίσκονται στην οδό Μουσών Νο 16.

Σημειώνεται ότι τα ακίνητα έχουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

  • Κτίριο μεικτής χρήσης στην Ορά, Λάρνακα - €115.000

Το ακίνητο αφορά διώροφο κτίριο μικτής χρήσης στην κοινότητα Ορά, στην επαρχία Λάρνακας.

Βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας, απέναντι από την ανατολική πλευρά του ναού.

Το κτίριο χωρίζεται σε δύο τμήματα, το κατάστημα που βρίσκεται στο ανατολικό μέρος και το σπίτι που βρίσκεται στο δυτικό μέρος. 

Το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο και είναι εγγεγραμμένο ως καφενείο. Αποτελείται από ενιαίο χώρο, κουζίνα, WC και αποθηκευτικούς χώρους. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 120 τ.μ..

Το σπίτι αποτελείται από ένα δωμάτιο, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα κατάστημα στο ισόγειο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Ο πρώτος όροφος έχει πρόσβαση από εξωτερική σκάλα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας είναι περίπου 170 τ.μ.

Το κτίριο βρίσκεται σε δύο αγροτεμάχια συνολικής επιφάνειας περίπου 379 τ.μ.
 

  • Οροφοκατοικία στην Ορμήδεια, Λάρνακα - €100.000

Η οροφοκατοικία στην κοινότητα Ορμήδειας βρίσκεται σε απόσταση 360 μέτρων νότια του κοινοτικού κέντρου και 560 μέτρων βορειοανατολικά του αυτοκινητόδρομου.

 

Η κατοικία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πρώτου ορόφου και αντιστοιχεί στα 197/1070 μερίδια του ακινήτου.

Κατασκευάστηκε πριν από 22 χρόνια και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι περίπου 130 τ.μ. και οι στεγασμένες βεράντες 17 τ.μ..

Σημειώνεται ότι υπάρχει συμφωνία διανομής.

Το ακίνητο είναι άδειο και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση.

 

  • Διώροφη οικία στην Τίμη, Πάφος - €81.000

Η διώροφη κατοικία στην Κοινότητα Τίμης στην Επαρχία Πάφου βρίσκεται σε απόσταση 750 μέτρων νοτιοδυτικά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου και 100 μέτρων βορειοανατολικά του κοινοτικού κέντρου.

 

Η κατοικία βρίσκεται στο νότιο τμήμα του ακινήτου και αντιστοιχεί στο 1/2 της μετοχής με οικόπεδο 114 τ.μ.. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, τουαλέτα επισκεπτών και βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ντους, τουαλέτα και σκεπαστές βεράντες.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι περίπου 128 τ.μ., οι σκεπαστές βεράντες 12 τ.μ. και η αποθήκη 13 τ.μ..

 

  • Ισόγεια κατοικία στην Πέγεια, Πάφος - €75.000

Το ακίνητο που βρίσκεται προς πώληση αφορά ισόγεια κατοικία στο Δήμο Πέγειας, στην Επαρχία Πάφου. Βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή στον πυρήνα του Δήμου, 140 μέτρα ανατολικά του Δημαρχείου και 60 μέτρα βόρεια από το Δημοτικό Σχολείο.


 

 

Το ακίνητο αντιστοιχεί στο 1/2 της μετοχής και αφορά την κατοικία στο ισόγειο διώροφης οικοδομής. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με WC. Η κατοικία διαθέτει επίσης στεγασμένο χώρο στάθμευσης και στεγασμένο βοηθητικό χώρο 20 τ.μ. στο υπόγειο. Ο εσωτερικός χώρος της κατοικίας είναι περίπου 100 τ.μ..

Το ακίνητο έχει θέα τη θάλασσα.

 

  • Παραδοσιακό σπίτι στην Κοιλίνεια, Πάφος - €50.000

Παραδοσιακή ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Κοιλήνεια, στην επαρχία Πάφου. Βρίσκεται στο παραδοσιακό κέντρο της κοινότητας, σε απόσταση περίπου 140 μ νοτιοανατολικά από την εκκλησία της Αγίας Αναστασίας. Το ακίνητο έχει καλή πρόσβαση στις γειτονικές κοινότητες.

 


 

Συγκεκριμένα η κατοικία αποτελείται από εξωτερική τουαλέτα με ντουζιέρα, σαλόνι, κουζίνα και υπνοδωμάτιο στο ισόγειο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Το σπίτι κατασκευάστηκε με παραδοσιακό σχέδιο με πέτρινους τοίχους. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 78 τ.μ (περίπου) και η ακάλυπτη βεράντα 42 τ.μ. (περίπου).

Το ακίνητο είναι άδειο και είναι κατάλληλο για εξοχική κατοικία.

 

  • Παραδοσιακό σπίτι στους Αγίους Βαβατσινιάς, Λάρνακα - €40.000

Παραδοσιακή διώροφη μονοκατοικία στην κοινότητα των Αγίων Βαβατσινιάς στην επαρχία Λάρνακας. Το ακίνητο βρίσκεται στον πυρήνα του χωριού περίπου 115 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.

Το σπίτι είναι παλιού στυλ με πέτρινους τοίχους. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας είναι περίπου 108 τ.μ. και το οικόπεδο 144 τ.μ..

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση